Balogh Zsolt nélkül a Löwen ellen

Vissza
Balogh Zsolt nélkül a Löwen ellen

Vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a német Rhein-Neckar Löwen otthonában lépünk pályára. Rossz hír, hogy a pénteken bokasérülést szenvedő Balogh Zsolt nem tud pályára lépni. A meccset a Sport 1 TV élőben adja.

- Jobban vagyok, szerencsére nincs törés, csak a szalagjaim sérültek, így reménykedem, hogy minél gyorsabban rendbe jövök, sajnálom, hogy nem lehetek ott az év első BL-meccsén - nyilatkozta Balogh Zsolt, a MOL-PICK Szeged játékosa.


Csapatunk legeredményesebb Bajnokok Ligája gólvágója még a pénteki edzésen szenvedett bokasérülést. Egy támadásnál rálépett Bánhidi Bence "nem kicsi" lábára, ekkor fordult ki a bokája. Balogh Zsolt így nem utazott el a csapattal, posztján Ivan Srsen és Fekete Bálint szerepel.


Szerencsére akik a keretben vannak - Szergej Gorbok, Matej Gaber és Marin Sego is sérült -, azok egészségesek.


Szombat este edzettünk egy jót, a tréning remek hangulatban telt. Vasárnap délelőtt séta, majd taktikai értekezlet szerepel a programban. 15 órakor indul a csapat a St. Leon-Rotban található csarnokba.


A meccset a Sport 1 TV élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással számol be, a Rádió 88 élőben jelentkezik.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.02.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR