Hétfőn kezdjük a felkészülést - Gaber megsérült

Vissza
Hétfőn kezdjük a felkészülést - Gaber megsérült

Január 8-án látunk munkához, kezdi el a felkészülést a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata. Öt válogatott játékosunk (Balogh, Bánhidi, Bodó, Gorbok, Zsitnyikov) hiányzik majd. Rossz hír, hogy Matej Gaber talpcsonttörést szenvedett.

A magyar válogatott tagjai a horvátországi Európa-bajnokságra készülnek, Balogh Zsolt, Bánhidi Bence és Bodó Richárd a nemzeti csapattal gyakorol, szombaton és jövő hétfőn Svédországban játszik majd felkészülési meccset. Rossz hír, hogy Matej Gaber a szlovén együttes tréningjén talpcsonttörést szenvedett, így hetekre kidőlt. Amint pontos diagnózissal rendelkezik a klub, azonnal hírt adunk arról, hogy a beállós felépülése mennyi időt vesz igénybe.

Szergej Gorbok és Dmitrij Zsitnyikov az orosz együttessel világbajnoki selejtezőt játszik. Szerdán Luxemburgban lépnek pályára, ezután még három meccset (Luxemburg, Szlovákia, Finnország) játszanak.

Mario Sostaric a szlovén, Stefan Sigurmannsson az izlandi válogatottban tartalék, mindketten csapatunkkal kezdik el a felkészülést.

Hétfőn 10 órakor vezényli 2018 első tréningjét Juan Carlos Pastor vezetőedző. Az első héten 10 edzése lesz a csapatnak, még szombaton is tart foglalkozást a MOL-PICK trénere. Az első edzőmeccset január 19-én, pénteken 17 órakor vívjuk, hazai pályán a szerb Metaloplastika Sabacot fogadjuk. Szurkolóink ingyen tekinthetik meg az összecsapást.

Az év első bajnokiját a K&H férfi kézilabdaligában február 3-án idegenben, az Orosháza otthonában vívjuk. Az első hazai meccsünket február 6-án játsszuk, ekkor a Gyöngyöst fogadjuk,  jegyek itt vásárolhatóak. A VELUX EHF Bajnokok Ligájában február 11-én idegenben, Németországban a Rhein-Neckar Löwen otthonában kezdünk, február 24-én játszunk először itthon, ekkor a horvát bajnok Zágrebet fogadjuk, jegyek itt vásárolhatóak.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2018.01.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR