Két edzőmeccset játszunk januárban

Vissza
Két edzőmeccset játszunk januárban

Miközben a MOL-PICK Szeged játékosai a szabadságukat töltik – ezalól kivételek a válogatott kézilabdások –, kialakult a magyar együttes felkészülési programja. Juan Carlos Pastor alakulata két edzőmeccset játszik majd januárban, és jó hír, hogy mindkettőt

Először január 19-én (péntek) 17 órakor az egykor Európa-hírű szerb Metaloplastika Sabac lesz az ellenfele az újszegedi sportcsarnokban. Az 1958-ban alapított klub hétszer volt jugoszláv bajnok és kétszer BEK-győztes. A sikert sikerre halmozó együttesben olyan kézilabdások szerepeltek, mint Mile Iszakovics, Veszelin Vujovics, Mirko Basics, akik a világ legjobbjainak számítottak. A maiak közel sem ilyen acélosak, jelenleg a 12 csapatos szerb bajnokságban a 7. helyen állnak.

Január 25-én (csütörtök) 13 órakor játssza második felkészülési találkozóját a Szeged. Az ellenfél az RK Nexe lesz. A horvátok kérték a korai kezdésiidőpontot, mert előtte nap Komlón játszanak, a meccs után pedig szeretnének időben hazautazni.

Közzétéve: 2018.01.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR