Az év utolsó meccse jön

Vissza
Az év utolsó meccse jön

A K&H férfi kézilabdaliga 15. fordulójában szerdán 17 órától a Csurgót fogadjuk.

Az év utolsó mérkőzése következik. Szerda késő délután a tabella 9. helyén álló Csurgót fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban.

A 2017-18-as bajnoki szezonban már egyszer megmérkőztünk a Somogy megyei csapattal. A második fordulóban szeptember végén Bajnokok Ligája-találkozó után, Zágrábból hazafelé játszottunk a Csurgóval. Akkor 36–25-re nyertünk. A mezőny legeredményesebb játékosa Stefán Rafn Sigurmannsson volt hat góllal, de Bodó, Skube és Gaber is ötször betalált a MOL-PICK-ből.

A Csurgó tizennégy összecsapás után a tabella kilencedik helyén áll 12 ponttal. Hatszor győztek, nyolcszor veszítettek. Sikerrel hagyták el a pályát a Cegléd, a Budakalász, a Gyöngyös, a Vác, a Ferencváros és az Eger ellen. A Veszprém, a Szeged, a Balatonfüred, a Komló, a Dabas, a Tatabánya és az Orosháza viszont legyőzte szerdai ellenfelünket.

A Csurgó vezetőedzője már nem Sótonyi László. Az idegenbeli meccsünkön még ő irányította a somogyiakat, azonban október közepén a horvát Dubrava ellen kilencgólos előnyről kiesett a csapat az EHF-kupában, amely mérkőzés után a tréner lemondott. Helyét ideiglenesen Bencze József másodedző vette át.

A K&H férfi kézilabdaliga góllövőlistáját a csurgóiak szerb jobbszélsője, Marko Vasics vezeti 97 találattal, aki magyar állampolgársággal is rendelkezik. A 28 éves játékost a budakalászi Nagy Bence (93) és a tatabányai Milos Vujovics (76) követi a képzeletbeli dobogón. A legeredményesebb szegedi 61 találattal Sigurmannsson a 11. helyen foglalja el.

A MOL-PICK Szeged – Csurgói KK mérkőzésről a delmagyar.hu élő szöveges közvetítéssel jelentkezik, míg csapatunk közösségimédia-felületeit (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat) részeredmények, képek és videók miatt lesz érdemes követni.

– Becsei Dávid – 

Közzétéve: 2017.12.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR