Bodó Richárd: Kemény meccsre számítok!

Vissza
Bodó Richárd: Kemény meccsre számítok!

Vasárnap 19.45-kor a K&H férfi kézilabda ligában a Grundfos Tatabánya otthonában lépünk pályára. Rangadót játszunk, amelyet az M4 Sport TV élőben közvetít. Bodó Richárddal hangolódunk a derbire.

Hangulat

- Minden rendben, a Dabas elleni győzelem jót tett a lelkeknek. Este közösen elmentünk vacsorázni, rengeteget nevettünk, viccelődtünk. Jó volt a pályán kívül is együtt lenni. Ez nagyon fontos volt. Szeretnénk ezt majd többször megismételni, azonban ezt megvalósítani nem egyszerű sohasem, hiszen elég húzós a versenyprogramunk.

Rangadó

- Mindenki tisztában vann azzal, hogy egy kemény meccs vár ránk Tatabányán. Pastor mester alaposan felkészít bennünket. Mindent tudunk az ellenfelünkről. Sokat elemeztünk, gyakoroltunk. Egész héten jól és keményen dolgoztunk. 

Esélyek

- Csakis a győzelmet tudom elképzelni. Nincs más, csakis a 2 pont megszerzése. Ezért utazunk volt csapatomhoz.

Nosztalgia

- Már nincs bennem. Tavaly nagyobb volt, akkor játszottam először a Grundfos ellen. Persze, furcsa érzés ellenük pályára lépni, de én már szegedi vagyok. Maradtak barátaim, nagyon sok, de velük csak a lefújást követően haverkodok. 

Sérültek

- Egyedül Jonas Källman nem játszhat. Teljes a keretünk. 

Szurkolók

- Jó volt a Mézes Sándor emléktornán köztük lenni. Szombaton este is sokat nevettünk, de vasárnap délelőtt is sokat kacagtunk. A tavalyi győzelem után most az ezüstérem jutott a Sportolók-Média csapatnak. Tudom, hogy sokan jönnek Tatabányára. Mindig jó érzés hallani őket. Tudjuk, hogy mellettünk állnak, ez pedig erőt ad egy játékosnak.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.12.15.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR