Szurkolóink meglátogatták a csapatot

Vissza
Szurkolóink meglátogatták a csapatot

Hétfőn este, az edzés végén közel 50 MOL-PICK Szeged szurkoló látogatta meg a csapatot. A kék hívek ajándékot hoztak, és kiemelték, hogy ebben a nehéz helyzetben is a csapat mellett állnak. A fiúk tapssal köszönték meg a gesztust.

Az élet megy tovább, jönnek a meccsek, még négy magyar bajnokink van 2017-ben, és mind fontos, nincs olyan, hogy lefutott meccs. A Plock elleni BL-találkozót elveszítettük, és ezt nehezen dolgozta fel mindenki. A játékosok nagyon csalódottak voltak, többen is a könnyeikkel küszködtek.

A szurkolók is szomorúan vették tudomásul az újabb vereséget. Egy vereség mindig fájó, nehezen tudják feldolgozni a kék hívek is.

A lefújást követően a csapat a vereség ellenére szokásához híven ismét körbement pacsizni. Ez azonban most nagyon más volt, éppen ezért hétfő este a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület szervezésében közel 50 Szeged-szimpatizáns látogatta meg a csapatot. Ajándékkal érkeztek az újszegedi sportcsarnokba.

- Elnézést kérünk tőletek a meccs után történtek miatt. Többet ilyen nem fordul elő, ezt megígérjük. Néhányan közülünk nem megfelelően viselkedtek. Egyet tudjatok, mi ebben a nehéz helyzetben is mellettetek vagyunk, és mellettetek leszünk - szólt a csapathoz Csapó Attila, a szurkolói egyesület elnöke.

A csapat tapssal köszönte meg a kedvességet és a biztató szavakat.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.12.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR