Múltidéző: negyedszer játszunk a Plockkal

Vissza
Múltidéző: negyedszer játszunk a Plockkal

Fennállásunk során tizennegyedszer találkozunk lengyel csapattal a nemzetközi kupaporondon, míg holnapi ellenfelünkkel, a Wisla Plockkal negyedszer mérkőzünk meg.

Szombaton 16 órától a VELUX EHF Bajnokok Ligája A csoportjának 10. fordulójában az eddig nyeretlen, két döntetlennel és két ponttal a tabella utolsó helyén álló Plockot fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban.

Holnap ellenfelünkkel negyedszer találkozunk. A 2008-09-es idényben, idegenben 26–16-ra, itthon 26–17-re nyertünk. 2017-ben, a BL ötödik fordulójában 33–27-es győzelmet arattunk a plocki Orlen Arénában.

Eddig tizenháromszor léptünk pályára lengyel együttes ellen, nyolcszor a Kielce ellen, kétszer a Lódz ellen, valamint a Wislával háromszor találkoztunk. Mérlegünk hat győzelem és hét vereség.

A holnap 16 órakor kezdődő összecsapásra még 14 órától a sportcsarnok jegypénztárában lehet majd jegyet vásárolni.

A meccset a Sport 1 TV élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik róla, a Rádió 88 a helyszínről tudósít. Csapatunk közösségi oldalai (Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat) hírekkel, fotókkal és videóval jelentkezik.

Fotó: Wojciech Jablonski

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2017.12.01.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

AZ ÖSSZES HÍR