Az év utolsó BL-meccse következik

Vissza
Az év utolsó BL-meccse következik

Az év utolsó Bajnokok Ligája-mérkőzését vívjuk szombaton (december 2.) 16 órakor az újszegedi sportcsarnokban. A MOL-PICK Szeged a lengyel Plock csapatát fogadja.

2017 utolsó VELUX EHF Bajnokok Ligája-találkozója következik szombaton 16 órakor az újszegedi sportcsarnokban. A MOL-PICK Szeged együttese a lengyel Wisla Plock gárdáját fogadja.

A meccsre pénteken 15 órától az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában is lehet majd belépőt vásárolni.

Csapatunk jelenleg 9 ponttal az ötödik helyen áll az A csoportban, a vendégek 2 pontot gyűjtöttek, és a nyolcadik pozíciót foglalják el. 

Háromszor találkozott egymással a két csapat a nemzetközi porondon, és eddig ezeken a meccseken mindig a szegedi együttes nyert. Az idei sorozatban idegenben 15–12-es félidő után 33–27-re győztünk.

Bemutatáskor a klubunk és Délmagyarország által meghirdetett fotópályázat két győztese, a vajdasági, tornyosi diákok és a Tisza Volán U10-es gyerekei kísérik be a két csapatot.

A meccset a Sport1 TV élőben adja.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.11.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR