Mirko Alilovic jövő nyártól a MOL-PICK Szeged játékosa

Vissza
Mirko Alilovic jövő nyártól a MOL-PICK Szeged játékosa

2018 nyarán a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatába szerződik a horvát válogatott kapus, Mirko Alilovic. A 32 esztendős hálóőr hároméves szerződést írt alá a szegedi klubbal.

– Sikeres tárgyalássorozaton vagyunk túl, örömmel jelentem be a szegedi szurkolóknak, hogy a jövő nyártól hároméves szerződést kötöttünk Mirko Aliloviccsal. A horvát kapus nagy erőssége lehet a csapatunknak, számára szimpatikus volt az a terv, amelyet felvázoltunk, így örömmel írta alá szerződését – nyilatkozta Szögi Nándor, a MOL-PICK Szeged igazgatója. 

Mirko Alilovic 1985. szeptember 15-én született Ljubuskiban. A helyi Izvidac csapatában védett, háromszoros bosnyák bajnokként szerződött Spanyolországba, a Leónba. Itt öt évet húzott le, 2005-től 2010-ig, többek között a szegedi nevelés Laluska Balázs is csapattársa volt. Ezután egy évre a szlovén Celje következett, majd 2011-től a Veszprém együttesét erősítette. 2018-tól viszont a MOL-PICK Szeged csapatához igazol, hároméves szerződést kötött a többszörös horvát válogatott kapus. A 2 méter magas játékos boldog házasságban él, párja Iva, két gyermekük van, Ivan és Mato.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.11.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

2024
03/27
Mizo Tejutazó Gyermeksarok a rangadón is

A csütörtöki magyar BL-rangadón a PICK Arénában ismét kialakítjuk a Mizo Tejutazó Gyermeksarkot.

AZ ÖSSZES HÍR