Plüssdobás a Dabas elleni meccsen

Vissza
Plüssdobás a Dabas elleni meccsen

December 9-én (szombat) a Dabas csapatát fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban a K&H férfi kézilabda ligában. Ezen a meccsen ismét lesz plüssdobás.

Magyarországon a kézilabdacsapatok közül elsőként mi, azaz a MOL-PICK Szeged szervezett plüssdobást. A világon sok-sok csapat csinálja ezt a jótékonysági akciót. Idén sem marad el a szurkolók között is népszerű esemény. December 9-én (szombat) a K&H férfi kézilabda ligában az újonc Dabast fogadjuk. A kezdés előtt repülhetnek majd a kabalák, amelyeket jótékony célra ajánlunk fel, különböző szervezetek kapják majd meg.

Erre a találkozóra a 2017-2018-as tanévre érvényes diákigazolvánnyal rendelkező személyek egy jelképes, 100 forintos jeggyel tudnak majd belépni.

A jegymester.hu oldalon kizárólag teljes árú jegyet lehet vásárolni 1490 Ft-os áron.

A kedvezményes jegyeket csak személyesen lehet megvásárolni az alábbi időpontokban az újszegedi sportcsarnok jegyirodáján:

- december 8. (péntek) 15 és 18 óra között

- december 9. (szombat) a mérkőzés előtt 16 órától

Közzétéve: 2017.11.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR