Pénteken irány Svédország!

Vissza
Pénteken irány Svédország!

Már pénteken útra kel csapatunk Svédországba, ahol vasárnap 19 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája A csoportjában, az IFK Kristianstad otthonában lép pályára.

A svéd bajnok hasonlóan hozzánk, hamarabb érkezett Szegedre, mert igen bonyolult a hétvégén eljutni Szegedről Kristianstadba, így inkább mi is azt választottuk, hogy egy nappal hamarabb kelünk útra.
 
Péntek délelőtt még itthon edzünk, ekkor jelöli ki a keretet Juan Carlos Pastor vezetőedző. Délután 15.30-kor indul a buszunk a Liszt Ferenc reptérre, ahonnan 19.30-kor száll fel a gépünk. Kétórás repülés után a dán fővárosban, Koppenhágában landolunk, majd busszal utazunk Kristianstadba. Ha minden jól alakul akkor a 60 ezres városba még éjfél előtt megérkezünk. Másnap délelőtt közös séta, este pedig edzés szerepel a programban.
 
A BL-ben az IFK ellen ötször mérkőztünk, és ötször nyertünk. Az ősszel 36-27-re győztük le őket, és nyáron, a Kanizsa-kupa döntőjében is miénk lett a győzelem ellenük. Érdekesség, hogy a két csapat először a 2013-2014-es idényben találkozott egymással, akkor az EHF-kupa csoportkörében volt a premier. Akkor is mindkétszer nyertünk.
 
A héten teljes kerettel tudtunk edzeni, szerencsére mindenki rendben van.

A vasárnap meccsünket megszokott módon a Sport1 TV élőben adja. A delmagyar.hu Útinapló formájában számol be, közösségi csatornáinkon - Facebook, Twitter, Snapchat, Instagram - fotókkal, élő bejelentkezésekkel és friss hírekkel jelentkezünk.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.11.23.

TOVÁBBI HÍREK

2022
11/25
Szombaton 17 órakor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a HSA-NEKA együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

2022
11/26
Tizedik győzelmünk az NB I-ben

Magabiztosan , 36-24-re nyertünk a HSA NEKA ellen hazai pályán a K&H férfi kézilabda ligában.

AZ ÖSSZES HÍR