Bánhidi Bence ajándékot kapott

Vissza
Bánhidi Bence ajándékot kapott

Két kislány nagy örömmel nyújtotta át a rajzait a Balatonfüred elleni meccs után Bánhidi Bencének, csapatunk válogatott beállósának.

„Bánhidi Bence a legjobb kézilabdás az egész univerzumban!” „Bánhidi Bence a legjobb kézilabdás a világon!” – állt a felirat a két kislány rajzán, amit büszkén mutattak Kocsis Alíznak, a MOL-PICK Szeged fotósának. Csapatunk beállósa a meccs után megkapta az ajándékot, aminek nagyon örült.

Ez ad igazán erőt ebben a nehéz helyzetben, amikor a gyermekek őszintesége, szeretete nyilvánul meg. A zsinórban elszenvedett három hazai vereség szerencsére a Balatonfüred elleni magabiztos győzelemmel (31–21) megszakadt, így talán megtörik az átok.

Az ilyen kedvességek, mint amilyet most a két kislány adott Bencének, sokat jelentenek. Egy biztos, hogy nekik is felejthetetlen marad ez a meccs, és annak a közel 250 diáknak is, akik a lelátóról nézhették végig a Füred elleni bajnokit. Jó volt hallani a hangjukat, köszönjük a szurkolást, köszönjük nekik, hogy ilyen lelkesek voltak.

A két rajz pedig még egyszer: szívet melengető, és nagy-nagy erőt ad a vasárnapi, Barcelona elleni BL-meccsre.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.11.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

2024
04/15
Pénteken Veszprémben játszunk rangadót

Pénteken 20 órakor (élő: M4 Sport) a K&H férfi kézilabda ligában rangadót vívunk idegenben, a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR