Vasárnap a Barcelonát fogadjuk

Vissza
Vasárnap a Barcelonát fogadjuk

Vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában, az A csoport 8. fordulójában a spanyol FC Barcelona Lassa együttesét fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A világ egyik leghíresebb klubja vendégeskedik nálunk.

Jön a 8. forduló, valójában most zárul az első kör, hiszen a spanyol FC Barcelona Lassa együttesével még nem találkoztunk az idei szezonban. Érdekesség, hogy a Nantes együttese ellen már oda-vissza megmérkőztünk, azonban a katalánok miatt borult a lebonyolítási rend.

Szóval akkor a meccs, amely vasárnap 17 órakor kezdődik. Totális telt házzal. Szurkolóink is készülnek, a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület ismét élőképpel készül, amelybe bevonja a Kék híveket.

Eddig hét meccset játszottunk, háromszor nyertünk, egyszer döntetlent értünk el, míg háromszor vereséget szenvedtünk. Jelenleg 7 pontunk van és az ötödik helyen állunk. Idén még három meccsünk van a BL-ben, a Barcelona elleni hazai összecsapás után Svédországba, Kristianstadba utazunk, majd december 2-án a lengyel Plock ellen itthon zárjuk az évet a Bajnokok Ligájában. Erre a meccsre játékot hidetett médiapartnerünk, a Délmagyarország napilap!

Az állójegyárusítás pénteken 15 órától lesz az újszegedi sportcsarnokban. Az ülőjegyek elfogytak.

A meccset szokás szerint a Sport1 TV élőben közvetíti.

Kedden magabiztosan, 31–21-re nyertünk a K&H férfi kézilabda ligában a Balatonfüred ellen, így a zsinórban elveszített három hazai vereséget megtörtük. A meccsen még nem játszott Matej Gaber, aki mandulagyulladással küzdött a Nantes ellen. A szlovén beállós jobban van, de a Füred ellen még pihent, hogy hétvégére bevethető legyen.

- Süli Róbert - 

 

Közzétéve: 2017.11.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR