Harmadikok lettek Ancsinék

Vissza
Harmadikok lettek Ancsinék

A harmadik helyet szerezte meg a magyar férfi kézilabda-válogatott a gyöngyösi Provident-kupán. A hat szegedi játékos, Mikler, Tatai, Ancsin, Zubai, Ilyés és Vadkerti jól teljesített.

Pénteken vereség a csehektől (29–28), szombaton győzelem a fehéroroszok ellen (31–28), az utolsó meccsen pedig vereség a lengyelek ellen (30–23), ez a magyar válogatott mérlege a gyöngyösi Provident-kupán. A dániai Európa-bajnokságra készülő nemzeti csapatunk így a harmadik helyen zárt.

A válogatottban hat Pick Szeged játékos kapott szerepet, a két kapus, Mikler Roland és Tatai Péter remek teljesítménnyel rukkolt elő. Ancsin Gábor a három találkozón 14 gólt jegyzett, ő volt a legeredményesebb szegedi játékos. Zubai Szabolcs 6, Vadkerti Attila 2, míg Ilyés Ferenc 1 gólt szerzett a tornán.

A magyar együttes vasárnap 18 órakor a spanyol együttes ellen kezdi meg az Európa-bajnoki szereplését.

A Pick Szeged kedd délelőtt találkozik, ekkor vezényli az első edzést Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics.

Közzétéve: 2014.01.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR