Interjú Szögi Nándorral

Vissza
Interjú Szögi Nándorral

Csapatunk vereséget szenvedett a Nantes ellen hazai pályán a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. Nem vagyunk jó passzban, hiszen zsinórban három hazai vereséget szenvedtünk. Szögi Nándorral, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatójával beszélgetünk.

– Sem a csapatnál, sem a szurkolók körében nincs jó hangulat a vereségek miatt. Hogy éli meg ezt az időszakot?

– Mint mindenki, nagyon rosszul. Hiszek abban, hogy sikerül ebből a nem túl jó helyzetből kijönnünk, erre képesnek tartom a csapatot, a szakmai stábot.

– A játékosok mellett Pastor mester is sok kritikát kap. Mi a véleménye erről?

– 2016 őszén három éves projektbe kezdtünk. Ebből még nem telt el másfél év sem. Mi kitartunk Pastor edző mellett, nincs nálunk edzőkérdés. Ő a szakmai felelős. Mi ezt a klubmodelt követjük, és ez nem egyedi a Bajnokok Ligájában, más élcsapatoknál is hasonló a felállás. Ő a szakmáért felelős, nekünk, a klubban dolgozó vezetőknek a MOL-PICK Szeged zavartalan műkődését kell biztosítanunk. Pastor edzővel sokat egyeztetünk, és beszélünk a jelenlegi helyzetről. Mindannyian keressük a megoldást. Nem vagyunk egyszerű helyzetben, és nem is voltunk még ilyenben, hogy három hazai tétmeccsen vereséget szenvedjünk. Van kiút, hiszünk ebben, mert már bizonyította a csapat, hogy sokkal jobb és eredményesebb is tud lenni.

– Mi lehet a megoldás?

– Mindenki érzi, hogy most nem műkődik semmi sem úgy, ahogy mondjuk az elmúlt szezonban. Juan Carlos Pastor és Marko Krivokapics éppen ezért sokat beszélget a játékosokkal, nemcsak csapat szinten, hanem egyénileg is. Minden segítséget felajánlottunk nekik, mert nekünk is fontos, hogy ismét sikeresek legyünk.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.11.13.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/05
Kedden kezdődik a döntő 3. mérkőzésére a jegyértékesítés

Pénteken 20.30-kor a K&H férfi kézilabda liga döntéjének harmadik, mintent eldöntő mérkőzésére a PICK Arénában kerül sor. Jegyinformációk az árusítással kapcsolatosan.

2023
06/05
Pénteken jön a mindent eldöntő mérkőzés

34–27-es vereséget szenvedtünk a K&H férfi kézilabda liga döntőjének második meccsén a Telekom Veszprém otthonában, így péntek 20.30-kor a PICK Arénában következik a mindent eldöntő meccs.

AZ ÖSSZES HÍR