Játszottunk már ellenük

Vissza
Játszottunk már ellenük

A VELUX EHF Bajnokok Ligája A csoportjának 7. fordulójában ma 17.30-tól a francia Nantes-ot fogadjuk. Szeptemberben 30–26-ra kikaptunk tőlük idegenben, nézzük, azóta hogyan szerepelnek.

Kiválóan kezdte a 2017-18-as szezont a Nantes. A vártnál simábban megnyerték a Bajnokok Trófeáját a PSG ellen, majd a BL-ben is sikeresen rajtoltak ellenünk. A francia bajnokságban két kötelező meccs után a Saint-Raphael otthonában még ha nehezen is, de nyertek, viszont a negyedik fordulóban a Montpellier már elvitte a pontokat a La Trocadiére arénából.

A BL-ben kikaptak a címvédő Vardar otthonában, majd Barcelonában, míg a Löwen ellen hazai pályán ikszeltek.

Nagy Kornél csapata, a Dunkerque már 30–22-re győzött mai ellenfelünk ellen, majd a PAUC ellen öt góllal nyert a Nantes. Az elmúlt két fordulóban ismét két vereség Faluvégiék mérlege, a Chambérytől (28–32) hazai pályán, az Ivrytől (30–29) idegenben kaptak ki, így a bajnoki tabella hetedik pozícióját foglalják el nyolc meccs után nyolc ponttal, négy győzelemmel és négy vereséggel.

A Bajnokok Ligájában a kötelezőnek számító Kristianstad, illetve Plock elleni sikereket learatták, utóbbit azonban közel sem olyan magabiztosan, mint ahogyan azt elvárták. A Szeged és a Nantes is hét pontot gyűjtött eddig a BL-ben, így a negyedik és az ötödik helyet foglalják el a tabellán.

A MOL-PICK Szeged a Veszprém, illetve a Löwen elleni hazai vereség után fogadja a francia együttest. Fontos mérkőzés vár tehát ma mindkét csapatra 17.30-tól az újszegedi sportcsarnokban, amelyet a Sport1 Tv élőben közvetít, míg a delmagyar.hu szöveges online tudósítás formájában számol be róla. Csapatunk közösségi oldalai (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat) részeredményekkel, fotókkal és videókkal jelentkezik majd a találkozóról.

Fotó: www.facebook.com/HBCNantesOfficiel

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2017.11.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/02
Remek első félidő után magabiztos siker

Egy pillanatig nem volt kérdés, magabiztosan, 21-11-es félidő után 37-31-re nyertünk a K&H férfi kézilabda ligában a Balatonfüred otthonában.

2024
03/01
Tizennégy játékosunk az utánpótlás-válogatottban

A márciusi válogatott hétre tizennégy játékosunk is bekerült a különböző utánpótlás-válogatottba.

AZ ÖSSZES HÍR