Csavar Zoli: Légy erős! Mi veled vagyunk!

Vissza
Csavar Zoli: Légy erős! Mi veled vagyunk!

Csavar Zoltán, a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával 1996-ban bajnoki címet szerzett. A székelyudvarhelyi születésű játékos felszántotta a pályát, éppen ezért kedvelte a Tisza-parti tábor, mert nem ismert elveszített meccset. A kőkemény védő a közelmúlt

- Nyaralni voltunk a tengerparton - mesélt nekünk Csavar Zoltán, a Pick Szeged bajnokcsapatának játékosa -, amikor arra ébredtem, hogy rosszul vagyok. Agyi infarktust kaptam, kórházba kerültem. Az első időszakban tolókocsiba kényszerültem, de most már napról napra jobban vagyok. Heti négyszer járok gyógytornára, szépen halad a rehabilitációm. Totyogok, a  kocsiba most már be és ki tudok szállni. Sokan hívtak, kerestek, Mezei Richárd, Szabó István csapatorvos is. Egyből felajánlották a segítségüket. Szerencsére jó kezekben vagyok itt, Székelyudvarhelyen. Azt mindenki tudja rólam, hogy nekem milyen sokat jelent a Pick Szeged. Nagyon szorítok a fiúknak, hogy sikerüljön a Nantes ellen nyerniük!

Természetesen a MOL-PICK Szeged család is szorít egykori játékosunknak, Csavar Zoltánnak, és gyors felépülést kíván neki. "Zoli, légy erős, kitartó! Csak előre! Mi, a kékek veled vagyunk!"

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.11.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR