Niko Mindegía: Hajrá, Szeged!

Vissza
Niko Mindegía: Hajrá, Szeged!

Csapatunk EHF-kupagyőztes játékosa, Niko Mindegía jelenleg Franciaországban, a Chambéry csapatában játszik. Szombaton (17.30) a Nantes ellen harcolunk hazai pályán a BL-ben, így a spanyol válogatott játékossal beszélgettünk – magyarul tettük.

– Milyen csapat a Nantes? Milyen formában vannak?

– Nagyon jók, erősek, bár amilyen jól kezdték a szezont, most nincsennek olyan formában. Amikor ellenük játszottunk, több játékosuk is sérült volt, nem voltak olyan frissek, elég fáradtan mozogtak.

– Sikerül a PICK-nek nyernie?

– Nehéz lesz, de ha a volt csapatom jól játszik, akkor megnyeri a meccset. A kulcs most ebben a helyzetben, amelyben a Szeged van, az a pozitív mentalitás lesz. Ha ez megvan, ami azért nem könnyű, akkor megszerzi a 2 pontot.

– Hiányzik Szeged? Mit üzensz a szurkolóknak?

– Őszintén? Nagyon! A barátok és az emberek iszonyatosan, nagyon szerettem ott élni, megszerettem a várost. Tudom, hogy most nem a legjobb a hangulata a szurkolóknak, mert a fiúk kétszer vereséget szenvedtek. Ez egy nehéz időszak, de én bízom a srácokban, és tudom, hogy javítanak és jobban játszanak majd, és akkor jönnek a győzelmek. Mindenkinek azt üzenem, amit gyorsan megtanultam, hogy Hajrá, Szeged!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.11.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR