Meccsnap! A Löwen ellen csatázunk

Vissza
Meccsnap! A Löwen ellen csatázunk

Ma 17.15-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a német bajnok Rhein-Neckar Löwent fogadjuk. A találkozót a Sport1 TV élőben közvetíti.

Hosszabb szünet után folytatódik a küzdelem a férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligájában, a B csoportban. A hatodik fordulóban a MOL-PICK együttese ma 17.15-kor a német Rhein-Neckar Löwent fogadja.
 
Szurkolóink a meccs előtt tudnak ismét ajándékokat vásárolni - a főbejárattal szemben, az üzlethelységben -, többek között csapatsálát, kabala bikát, kulcstartót. Többen kérdezték, hogy mikortól lehet kapni új csapatmezt. Ha minden jól alakul, akkor december elején érkezhetnek meg.
 
Oláh Ildikó, az adidas marketingmenedzsere nyilatkozott a mezekről: - A mezek mind anyaguk, mind küllemük tekintetében egy megújult, az adidas-tól már megszokott magas minőséget képviselnek. Különlegességük, hogy 2017-ben csak magyar csapat léphet pályára ezekben a modellekben, Európa-szerte csak 2018-tól lesznek elérhetőek. Nagy örömünkre szolgál, hogy erre a szezonra a klasszikus kék-fehér csíkos mez mellé egy harmadik, fekete-kék szettet is összeállíthattunk a csapat számára, remélve, hogy a változatos és modern megjelenés egészen a Final4-ig viszi majd őket.
 
Két korosztályos csapatunk izgalommal várja a meccset. A PICK U11, Goór Róbert együttese kíséri be a Szegedet, a PICK U12, Teimel Róbert csapata pedig a Löwent. Csapatunk Facebook-oldalán napokig zajlott egy csata, fotópályázat zajlott.
 
A PICK-Löwen találkozót a Sport1 TV élőben közvetíti, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Rádió 88 élőben jelentkezik. Csapatunk közösségi oldalai (Facebook, Twitter, Snapchat) friss hírekkel, videókkal, élő bejelentkezéssel és fotókkal jelentkezik.
 

Csak előre! Gyerünk kékek!

Közzétéve: 2017.11.05.

TOVÁBBI HÍREK

2023
12/05
Meccsre fel! Jön az év utolsó BL-találkozója

Szerdán 18.45-kor a PICK Arénában, a Bajnokok Ligájában a lengyel Industria Kielce együttese lesz az ellenfelünk. Az év utolsó BL-fellépése következik.

2023
12/05
Csodás rajzok érkeztek, eredményt hirdettünk

Eredményt hirdettünk a Legkedvesebb #kékek játékosom rajzpályázaton. Pénteken a PICK Arénában megtekinthető lesz az összes pályamű.

AZ ÖSSZES HÍR