Január 7-én kezdjük a felkészülést

Vissza
Január 7-én kezdjük a felkészülést

A magyar férfi kézilabda-válogatott a dániai Európa-bajnokságra készül. Hat szegedi található a keretben. A Pick január 7-én kezdi a felkészülést, Juan Carlos Pastor vezetőedző foghíjas kerettel tréningezik majd.


A Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának tagjai még a pihenőjüket töltik. Már aki, hiszen a magyar válogatott tagjai, Mikler Roland, Tatai Péter, Vadkerti Attila, Ilyés Ferenc, Zubai Szabolcs és Ancsin Gábor gőzerővel készül a dániai Európa-bajnokságra, így ők jóval kevesebb szabadságot kaptak.

Mocsai Lajos csapata péntektől Gyöngyösön, a Provident-kupán hangol az Eb-re. A program a következő: péntek, 17 óra: Magyarország–Csehország (tv: Sport Klub), szombat, 13: Magyarország–Fehéroroszország (tv: RTL Klub), vasárnap, 13: Magyarország–Lengyelország (tv: RTL Klub).
A magyar válogatott játékosok mellett Jonas Larholm a svéd, míg Marko Laszica a montenegrói válogatottal szintén a dániai eseményre készül.

A többiek számára január 7-én (kedd) délelőtt kezdődik a felkészülés. Az már biztos, hogy két edzőmeccset játszik majd Juan Carlos Pastor együttese, január 17-én (péntek) Orosházán, míg január 24-én Szerbiában. Még egy felkészülési találkozót – minden valószínűség szerint január 21-én és Szegeden – szeretne lekötni a kétszeres magyar bajnok.

A Pick az első tétmeccset január 29-én Balatonfüreden vívja, a magyar kupában csatázik egymással a két együttes, a tét a legjobb nyolc közé jutás lesz. Ha a Pick továbbjut, akkor a Csurgói KK ellen oda-vissza vágós rendszerben küzd a legjobb négy közé jutásért.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2014.01.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR