Jön a #kékek 13. adása

Vissza
Jön a #kékek 13. adása

Pénteken immár a 13. adással jelentkezik klubtévénk, a #kékek. A stáb ismét izgalmas műsort állított össze. A műsorvezető Alen Blazevic lesz.

#kékek 13 tartalmából:


- Műsorvezető: Alen Blazevic alias Chiro.

- Exkluzív útinapló Plockból: a #kékek első repülős útja kedvenceinkkel, kiderül milyen szobatárs dr. Szabó István csapatorvosunk Süli Róbert sajtófőnök szerint, aki valamiért mindig gumicukorral készül külföldön, meglátjuk Mister zavarba jött-e amikor a lengyelek váratlanul ránk kapcsolták a világítást az edzés végén, Juan Carlos Pastor meccs előtti és utáni szokásos szenzációs motivációs beszédei is csak nálunk, valamint Zsitnyikov barátságos fogadtatása egykori csapatánál.

- Juan Carlos Pastort először látogattuk meg szegedi otthonában, ahol kizárólag nekünk mutatta meg speciális elemzőrendszerét, valamint szakmailag elemezte az eddigi Bajnokok Ligája meccseinket.

- Jóbarátok-kvíz: Mario Sostaric és Stas Skube vajon mennyire ismeri egymást? Szóba kerül a gyorshajtás, Tom és Jerry, Angelina Jolie vagy éppen Sia is.

- TI vagytok a legnagyobbak: főszerepben a világ legjobb drukkerei, vagyis: TI. A Veszprém elleni rangadó szurkolói szemmel.

- Beszámolunk Bánhidi Bence örvendetes szerződés-hosszabbításáról és megmutatjuk az új adidas-mezeket is.


PREMIER: PÉNTEK 20.30-kor a SPORT1 TV-n.

ISMÉTLÉSEK: SZOMBAT 12.30: SPORT2 TV, VASÁRNAP 16.15: SPORT1 TV (KÖZVETLENÜL A LÖWEN MECCS ELŐTT)

Közzétéve: 2017.11.02.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/21
BL-lázban Dean Bombaccsal (3. rész)

Csapatunk vasárnap 16 órakor a lengyel Orlen Wisla Plock otthonában csatázik a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. BL-lázban égünk, Dean Bombaccal beszélgettünk.

2019
03/21
Jegyek a Plock elleni hazai meccsre

Kevesebb lengyel szurkoló érkezik a MOL-PICK SZEGED-Orlen Wisla Plock Bajnokok Ligája-mérkőzésre, így a jegymester.hu oldalra újabb jegyek kerültek fel.

AZ ÖSSZES HÍR