Jön a #kékek 13. adása

Vissza
Jön a #kékek 13. adása

Pénteken immár a 13. adással jelentkezik klubtévénk, a #kékek. A stáb ismét izgalmas műsort állított össze. A műsorvezető Alen Blazevic lesz.

#kékek 13 tartalmából:


- Műsorvezető: Alen Blazevic alias Chiro.

- Exkluzív útinapló Plockból: a #kékek első repülős útja kedvenceinkkel, kiderül milyen szobatárs dr. Szabó István csapatorvosunk Süli Róbert sajtófőnök szerint, aki valamiért mindig gumicukorral készül külföldön, meglátjuk Mister zavarba jött-e amikor a lengyelek váratlanul ránk kapcsolták a világítást az edzés végén, Juan Carlos Pastor meccs előtti és utáni szokásos szenzációs motivációs beszédei is csak nálunk, valamint Zsitnyikov barátságos fogadtatása egykori csapatánál.

- Juan Carlos Pastort először látogattuk meg szegedi otthonában, ahol kizárólag nekünk mutatta meg speciális elemzőrendszerét, valamint szakmailag elemezte az eddigi Bajnokok Ligája meccseinket.

- Jóbarátok-kvíz: Mario Sostaric és Stas Skube vajon mennyire ismeri egymást? Szóba kerül a gyorshajtás, Tom és Jerry, Angelina Jolie vagy éppen Sia is.

- TI vagytok a legnagyobbak: főszerepben a világ legjobb drukkerei, vagyis: TI. A Veszprém elleni rangadó szurkolói szemmel.

- Beszámolunk Bánhidi Bence örvendetes szerződés-hosszabbításáról és megmutatjuk az új adidas-mezeket is.


PREMIER: PÉNTEK 20.30-kor a SPORT1 TV-n.

ISMÉTLÉSEK: SZOMBAT 12.30: SPORT2 TV, VASÁRNAP 16.15: SPORT1 TV (KÖZVETLENÜL A LÖWEN MECCS ELŐTT)

Közzétéve: 2017.11.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR