Rangadót nyertünk! – egy szál gyertya (emlékezés)

Vissza
Rangadót nyertünk! – egy szál gyertya (emlékezés)

Halottak napja. Ekkor kicsit megállunk, emlékezünk. Mi is ezt tesszük, a MOL-PICK Szeged-család. Gyújtsunk egy szál gyertyát azokért, akik már nem lehetnek közöttünk.

Süli Róbert emlékezése

Megnyertük a rangadót. Micsoda meccset játszottunk a nagy ellenfelünkkel! Tombolt a sportcsarnok közönsége, Keszi bácsi felállt a helyéről, és ordította: „Mindenki! Mindenki!” A közönség vevő volt, Mézi, Mézes Sándor ott mosolygott a lelátón, felemelte a kezét, jelezte: „Nyertünk!” Wiegand Gyula csak ennyit mondott: „Ez az! Ez nagy győzelem!"

Jól indult a meccs. Badó László ziccert védett, ez alapot adott a társaknak. Indítása után Hubai János szerezte a meccs első gólját. Felváltva potyogtak a találatok. Noel József fogta össze a védelmet. Jól zártunk, riválisunk nehezen találta a rést a falon. Giricz Sándor nagyon eredményesen játszott támadásban, jöttek is a labdák, beállóból pedig rendre betalált, így a félidőben 15–14-re vezettünk.

Nagy rohamokba kezdett a vendégcsapat, a 44. percben fordított is. Zoran Kurtes időt kért, mesterünk gyorsan rendezte a sorokat. Csáky Béla lépett elő főszereplővé, micsoda gólokat szerzett! Sikerült is egyenlítenünk. Izgalmasan alakult a meccs, tombolt a kékbe öltözött szegedi publikum. Barabás János az 52. percben már minket juttatott vezetéshez. Zúgott a „Hajrá Volán!” Kemény fából faragták a vetélytársunkat. Az 59. percben 24–24-et mutatott az eredményjelző. Kimaradt egy ziccerünk, a közönség nem hagyta abba a szurkolást, 10 másodperccel a vége előtt labdát szereztünk. Jött egy passz, majd Tóth Géza 12 méterről a felső sarokba bombázott. 25–24-re nyertünk. Nem volt idő a középkedzésre. Pióker Sándor, Piki rohant be elsőként a pályára, és ölelgette a játékosokat. Nagyszerű győzelmet arattunk a rangadón. Percekig zúgott a PICK Szeged!

 Nekünk, a MOL-PICK Szegednek ők sokat jelentettek, jelentenek. Emlékezzünk rájuk, a játékosokra, az edzőre, a gyúróra és az eltávozott szurkolókra. Egy gyertyával, mécsessel.

Közzétéve: 2017.10.31.

TOVÁBBI HÍREK

2024
02/26
Borítsuk kékbe a PICK Arénát

Szerdán 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a THW Kiel együttesét fogadjuk. Az utolsó hazai csoportmeccsünket vívjuk.

2024
02/26
Európa egyik legpatinásabb csapata lesz az ellenfelünk

Szerda 18.45-kor a Bajnokok Ligája A csoportjában, a 13. fordulóban a német THW Kielt fogadjuk a PICK Arénában.

AZ ÖSSZES HÍR