Válogatotthét + lájkvadászat

Vissza
Válogatotthét  + lájkvadászat

A MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata legközelebb november 5-én (vasárnap) hazai pályán játszik, a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a német Rhein-Neckar Löwent fogadjuk.

A héten nem játszottunk meccset, ez sem véletlen, hiszen válogatotthét van, így akik meghívót kaptak a nemzeti csapatba, azok a válogatottal készültek, készülnek. A magyar együttesbe három játékosunk, a három B, azaz Balogh Zsolt, Bánhidi Bence és Bodó Richárd kapott meghívást. Mindhárman Győrben tréningeznek Ljubomir Vranjes csapatával.

Jövő héttől viszont beindul a nagyüzem, novemberben nyolc (!) meccset játszunk majd. November 5-én (vasárnap) 17.15-kor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a német Rhein Neckar Löwent fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A meccsre még lehet belépőt vásárolni a jegymester.hu weboldalon.

Csapatunk Facebook-oldalán ismét játék zajlik. Négy PICK Szeged-utánpótláscsapat jelentkezett a megmérettetésre. Négy csapatfotó várja a lájkokat egészen november 31-én (kedd) 10 óráig. Az a csapat kísérheti majd be a MOL-PICK Szegedet, amelyik az első helyen végez, a második pedig a Rhein-Neckar Löwent. Már nagy csata alakult ki, Goór Róbert együttese átlépte az ezres lájkot, de Teimel Róbert csapata is közelít hozzá. Aki még nem szavazott, nem lájkolt, az megteheti a Facebook-oldalon.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.10.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR