Bánhidi: 150%-ot nyújtunk a pályán

Vissza
Bánhidi: 150%-ot nyújtunk a pályán

Alig néhány óra múlva kezdődik a szezon első szuperrangadója. 13.30-tól (élő: M4 Sport, delmagyar.hu) a Telekom Veszprémet fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. Csapatunk magyar válogatott beállójával, Bánhidi Bencével még a Toyota Kovács Szegedben beszé

Hogy tetszenek az új autók?

– Mindenképpen előnyös számomra, hogy az előző autóinknál magasabbak és tágasabbak ezek a Rav4-ek. Nem volt problémám eddig sem, megoldottam, de mögém nem tudott senki beülni. Sokkal kényelmesebb egy ilyen járművet hosszú távon is vezetni, ami nekem is jó lesz majd, amikor hazalátogatok Győrbe. Jó motiváció ez mindenkinek, hogy egy ilyen nagy derbi előtt kaptunk ilyen komoly kocsikat.

A nantes-i vereségünk óta jó formában kézilabdázunk, nem kaptunk ki, míg a Veszprém még veretlen idén.

– Nagyon oda kell figyelnünk ellenük, és taktikusan kell játszanunk. Koncentrálnunk kell végig, mert minden támadásnak és védekezésnek nagy jelentősége van egy ilyen mérkőzésen.

Igazi rangadó lesz, a vendégek kispadján pedig a magyar szövetségi kapitány, Ljubomir Vranjes ül. Jelent ez plusz motivációt a magyar játékosok számára?

– Mindenkinek megvan, hogy mennyi motivációra van szüksége, de egy ilyen nagy meccsre mindenki kettőzött erővel készül és 150%-ot ad ki magából a pályán.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2017.10.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR