Még egy nappal közelebb A RANGADÓ!

Vissza
Még egy nappal közelebb A RANGADÓ!

Szombaton 13.30-kor a K&H férfi kézilabda ligában a MOL-PICK Szeged a Telekom Veszprém csapatát fogadja az újszegedi sportcsarnokban. Jön a várva várt RANGADÓ! A meccsre a Délmagyarország napilap 4 oldalas különszámot készített.

Még egy nappal közelebb kerültünk a RANGADÓHOZ, a szombati MOL-PICK Szeged-Telekom Veszprém meccshez (kezdés: 13.30). 

Hétfőn pihent a csapat, ráfért a fiúkra, hiszen az elmúlt héten két meccset játszottunk, sikerrel vettük a plocki BL-akadályt (33-27), és könnyedén nyertünk itthon a Fradi ellen (35-26).

Kedden már kétszer edzünk a derbi jegyében. Szerencsére mindenki rendben, az FTC elleni meccsen Denis Buntic és Matej Gaber pihent, utóbbi bokájára rá is fért a kímélés, így szlovén beállósunk számára jól jött a pihenő.

Médiapartnerünk, a Délmagyarország is készül a szombati találkozóra. Szurkolóink egy 4 oldalas különszámot kapnak ajándékba a meccsen. Középen csapatunk fotója található, amit alá is lehet íratni majd a fiúkkal.

Pénteken lesz jegyárusítás, 15 órától 18 óráig lesz nyitva a pénztár. Egy szurkoló maximum 3 darab jegyet vásárolhat majd.

A RANGADÓT az M4 Sport TV élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik, a Rádió 88 élőben számol be a találkozóról.

Készülünk! Hangolunk! Gyerünk #kékek! Csak előre!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.10.17.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/22
Apáról fiúra 2.0 - Bajusz Brunó

A Bitola elleni edzőmeccsen először kapott szerepet Bajusz Brunó, legendás játékosunk, Bajusz Sándor gyermeke. A tehetséges játékos a balszélen játszhatott.

2019
01/21
Mézi összehozta a MOL-PICK-családot

A MOL-PICK-SZEGED, a Csak előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. közös szervezésében immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Mézi-kupát. A négycsapatos viadalt a Sportolók/média együttese nyerte meg.

AZ ÖSSZES HÍR