Mikler és Tatai bravúrok, Pick-gólok (frissítve)

Vissza
Mikler és Tatai bravúrok, Pick-gólok (frissítve)

Vasárnap délután Szigetszentmiklóson játszott barátságos meccset a dániai Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott. A mieink 30-15-re nyertek. Hétfőn 31-22-re diadalmaskodtunk.

A meccsen a Pick Szeged együttese adta a legtöbb játékost a nemzeti együttesbe. A kapuban az első félidőben Mikler Roland remekelt, közel 14 percig nem kapott gól.

Ancsin Gábor négyszer, Zubai Szabolcs és Vadkerti Attila kétszer-kétszer, míg Ilyés Ferenc egyszer vette be bahreini kaput. A második játékrészben Tatai Péter is szerepet kapott a magyar csapatban. 

Hétfőn újból megmérkőzött egymással a két válogatott, a mienk 31-22-re nyertek. Sokáig vezetett Bahrein, azonban az utolsó 14 percben Tatai Péter remekelt - nem kapott gól! ., Zubai Szabolcs és Császár Gábor pedig termelte a gólokat, így a második meccset is magabiztosan nyertük. 

Közzétéve: 2013.12.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR