Vasárnap a Fradit fogadjuk

Vissza
Vasárnap a Fradit fogadjuk

A K&H férfi kézilabdaliga 8. fordulójában a MOL-PICK Szeged vasárnap 16 órától a Ferencvárost fogadja az újszegedi sportcsarnokban.

Vasárnapi ellenfelünk a 2012-13-as szezon után idén játszik újra az NB I-ben. Akkor a PLER-rel fuzionálva vettek részt az első osztályban, önállóan a Celebi FTC a 2010-11-es idényben a bronzérmet szerezte meg.

A 2016-17-es másodosztályú kiírás keleti csoportját hibátlan mérleggel zárta a Ferencváros. Huszonhat mérkőzés, huszonhat győzelem.

Az újoncnak idén hat találkozón egy sikere van. A Vácot nagy csatában, 24–23-ra győzték le Adorján Gábor vezetőedző tanítványai, míg a Cegléd, a Budakalász, az Eger, a Dabas és a Veszprém ellen vesztesen hagyták el a pályát a zöld-fehérek. A MOL-PICK Szeged az eddigi hat fordulóban az összes bajnoki pontot begyűjtötte.

Fontos információ: a mérkőzés napján helyszíni jegyvásárlásra nincs lehetőség, a pénztár zárva tart!

A vasárnap 16 órakor kezdődő bajnoki összecsapásról csapatunk közösségi oldalai (Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat) képekkel, videókkal és részeredményekkel, míg a delmagyar.hu szöveges élő tudósítással jelentkezik.

– Becsei Dávid – 

Közzétéve: 2017.10.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR