Meccsnap! Ma 18 órakor: Wisla Plock-MOL-PICK Szeged

Vissza
Meccsnap! Ma 18 órakor: Wisla Plock-MOL-PICK Szeged

Ma 18 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában, az A csoport 5. fordulójában Lengyelországban, a Wisla Plock otthonában lépünk pályára. A meccset a Sport1 TV élőben közvetíti.

Minden rendben, Plockban esik az eső, így nem a legszebb időre ébredt a csapat, de ezzel igazán senki sem foglalkozik, hiszen mindenki az esti meccsre, a Plock elleni csatára koncentrál. Egészséges minden játékosunk, Bánhidi Bence és Bodó Richárd is rendbe jött, köszönhető dr. Bella Zsoltnak és csapatának, akik az elmúlt napokban sokat segítettek a két magyar válogatott játékosnak, hogy egészséges legyen.


Délelőtt még egy közös taktikai értekezlet szerepel a programba, majd kora este irány a meccs, a szállodánktól nincs messze - 10 perc - az Orlen Aréna, amely csodaszép. 18 szegedi szurkoló lesz ott a lelátón, Érdi Zsolt és csapata már Plockban van.


A meccset a Sport1 TV élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban számol be, a Rádió 88 élőben jelentkezik.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.10.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR