Kedden irány Plock!

Vissza
Kedden irány Plock!

Szerdán 18 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája A csoportjában, az 5. fordulóban Lengyelországban, a Wisla Plock otthonában lépünk pályára. Csapatunk kedden délelőtt kel útra.

Nagy meccs volt a szombat esti, nem mindennapi izgalmak közepette lett 26-26-os döntetlen a MOL-PICK Szeged-Vardar Szkopje rangadó. A két csapatnak ez volt a második döntetlenje egymás ellen.

A Vardar továbbra is vezeti az A csoportot, mi 5 ponttal jelenleg a 4. helyen állunk. A vasárnap a pihenésről szólt, hétfő délelőtt már edzésen vesz részt a keret.

Komoly terhelést kapunk, hiszen szerdán 18 órakor hétközi meccset játszunk a Bajnokok Ligájában. Idegenben, Lengyelországban, Plockban lépünk pályára. 2008-ban jártunk először és utoljára a Visztula partján fekvő városban. Kellemes emlékeket őrzünk a meccsről, amit akkor nem Plockban vívtunk, mert még nem volt a Wislának megfelelő arénája. Krivokapics Milorad és Luka Zvizej 7-7 góljának köszönhetően simán, 26-16-ra nyertünk. 

Itthon az a Valentin Ghionea volt a legeredményesebb játékosunk, aki évek óta a Plock csapatát erősíti. Vali 7 gólt dobott, könnyedén, 26-17-re nyertünk.

A Plock nem kezdett jól a BL-ben, eddig 4 meccsen egyetlen pontot gyűjtött, azt is most, Zágrábban, 28-28.

Kedden délelőtt kelünk útra. Szeged-Budapest-Varsó-Plock útvonalon érkezünk majd meg. Este edzés szerepel a programban. 

Jön velünk klubtévénk, a #kékek , így a novemberi 13-án műsorra kerülő adásban ismét érdekes dolgokat láthatnak majd a szurkolóink.

Természetesen Facebook, Twitter és Snapchat csatornánk videókkal, fotókkal és friss hírekkel jelentkezik, míg a delmagyar.hu és a Rádió 88 élőben jelentkezik Lengyelországból.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.10.09.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

2019
06/11
Magyar válogatott: az Eb-re kijutás a tét

A továbbjutáshoz egy, a csoportelsőséghez kettő pont kell a magyar férfiválogatottnak a hátralevő két Eb-selejtezőn, amelyeket ezen a héten játszanak. Holnap 18 órakor Szlovákiában lépünk pályára, vasárnap 18 órától Kecskeméten az olaszokat fogadjuk.

AZ ÖSSZES HÍR