Hetes – hét kérdés Szergej Gorbokhoz

Vissza
Hetes – hét kérdés Szergej Gorbokhoz

Hetes címmel immár negyedik részünk következik sorozatunkban. Most Szergej Gorboknak, csapatunk orosz válogatott átlövőjének tettünk fel hét kérdést.

– Meg tudjuk törni a 13 éve tartó Vardar-átkot?

– Mi minden meccsre úgy megyünk ki, hogy szeretnénk azt megnyerni. Így lesz ez szombaton is, amikor a BL-címvédő Szkopjét fogadjuk. Nagyon jó csapat érkezik hozzánk, nehéz ellenük játszani.

– Mi lehet a győztes taktika?

– Az, amit az edzéseken gyakorolunk, ha azt tökéletesen végrehajtjuk, akkor meg lehet a siker. Precízen és fegyelmezetten kell játszanunk, betartani az edzőnk utasításait, mert ha az jól működik, akkor az győzelemmel párosul.

– Mi a Vardar erőssége?

– Kapusposzton kiemelkedők, de minden poszton remek játékosok szerepelnek, így kijelenthető, hogy egy nagyon erős csapat lesz az ellenfelünk.

– Van még benned furcsa érzés, hogy a volt csapatod, a Vardar ellen kell játszanod?

– Sok barátom van a Szkopjéban, de ezt a meccsen elfelejtem. Játszottam már többször ilyen helyzetben, teljesen félre tudom ezt tenni. Nekem most egy a célom: nyerjünk a MOL-PICK Szegeddel.

– A családod itt lesz?

– Most nem, de a jövő héten a plocki meccs után jön a feleségem és a lányok, hosszabb időt lesznek majd Szegeden. Várom már őket.

– Győzelembe hajtanak a szurkolóink?

– Fontos a szurkolótábor, ők a csapatunk részei. Sokat segítenek, tolnak bennünket, és ez nagyon fontos. Ha nem megy a játék, akkor is jön a segítség, átlendít bennünket a holtponton. Fontos részei ők a csapatunknak. Most is nagy szükség lesz rájuk.

– Pacsi a végén?

– Bízom benne, hogy mosolyogva, a győzelmet ünnepelve megyünk körbe, és pacsizhatunk a szurkolóinkkal.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.10.05.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR