Bemutatjuk a Vácot

Vissza
Bemutatjuk a Vácot

A K&H férfi kézilabdaliga 5. fordulójából rendezett mérkőzésen ma 18 órakor a Vácot látjuk vendégül az újszegedi sportcsarnokban.

Mai ellenfelünk, a Váci KSE a 2016-17-es idényben a bajnokság tízedik helyén végzett. Kétszer találkoztunk velük, mindkétszer nyertünk. Idegenben 36–27-re, itthon 39–19-re. Ezen a két összecsapáson Bodó és Pedro lőtték a legtöbb gólt a MOL-PICK-ből, tizennégyet, illetve tizenegyet.

Akad dolga rendesen Gúnya Péter vezetőedzőnek, mivel a nyári átigazolási időszakban teljesen kicserélődött a Pest megyei csapat. Tizenegyen távoztak, nyolcan érkeztek Vácra.

Az exszegedi Lendvay Péter az NB I/B-s Vecsésbe igazolt, de az ő hiányában is lesz egykori játékosunk a vendégeknél, mivel Maros Baláz érkezett Törökországból. A szlovák kézilabdázó egy szezont töltött nálunk.

Három poszton is csak új emberek állnak Gúnya rendelkezésére. A kapuból Drissi és Vitáris eligazolt, a fiatal magyar Rózsavölgyi és a rutinos Paul érkezett. Nekik lehet kiegészítőjük a mindössze 21 esztendős Ulicsinyi Péter majd az idény során.

A balszél is megújult, onnan a tavalyi házi gólkirály Popovics és Császár elment, utóbbi visszavonult. Pótlásukat a BL-rutinnal rendelkező Jozef Holpertnek és az orosházi Tárkány Bencének kell megoldania.

Baláz egyedül lesz klasszikus balkezes átlövőként, mivel Csicsikaló Ausztriába, Sztanojevics Törökországba távozott.

A Vác eddig négyszer lépett pályára idén. A Veszprém simán kikaptak, míg a Gyöngyös ellen hazai környezetben, a Ferencváros és Eger otthonában a végjátékban veszítették el a találkozót.

Átigazolások a 2017-18-as szezon előtt:

Érkezett:

Tárkányi Bence (balszélső, Orosházi FKSE-Linamar), Marin Sakic (beálló, RK Nexe), Maros Baláz (jobbátlövő, Tasova Yibo SK), Marko Davidovic (irányító, RK Vojvodina), Rózsavölgyi Gergő (kapus, Balatonfüredi KSE), Jozef Holpert (balszélső, Besiktas Mogaz HT), Ante Grbavac (balátlövő, RK Izvidac Ljubuski), Teodor Paul (kapus, Balmazújvárosi KK).

Távozott:

Marko Vasics (jobbszélső, Csurgói KK), Petar Topics (beálló, Balatonfüredi KSE), Idriss Drissi (kapus, Bursa Nilüfer BK), Darko Pavlovics (balátlövő, Balmazújvárosi KK), Roman Csicsikalo (jobbátlövő, Bregenz Handball) Aleksandar Sztanojevics (jobbátlövő, Göztepe SK), Császár Ferenc (balszélső, visszavonul), Vitáris Norbert (kapus, Vecsés), Lendvay Péter (irányító, Vecsés), Milan Popvics (balszélső, ?)

A Váci KSE játékoskerete a 2017-18-as idényre:

Kapusok: Rózsavölgyi Gergő, Teodor Paul, Ulicsinyi Péter
Jobbszélsők: Kecskeméti Tamás, Ménfői Attila
Jobbátlövő: Maros Baláz
Irányítók: Marko Davidovic, Czene Dávid, Török Ádám, Törteli Koppány
Beállók: Marin Sakic, Tyiskov Mihály
Balátlövők: Ante Grbavac, Koller Tamás
Balszélsők: Tárkányi Bence, Jozef Holpert

Vezetőedző: Gúnya Péter

A ma 18 órakor kezdőd mérkőzésünkről a delmagyar.hu szöveges élő közvetítéssel jelentkezik, míg csapatunk közösségi oldalai folyamatosan közli majd a részeredményeket.

– Becsei Dávid – 

Közzétéve: 2017.10.03.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR