Duplameccs, jön a BL-címvédő

Vissza
Duplameccs, jön a BL-címvédő

A héten két meccset is játszik a MOL-PICK Szeged. Kedden 18 órakor a Vác együttesét fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban, szombaton 17.30-kor a BL-címvédőt, a macedón Vardar Szkopjét látjuk vendégül.

Kezdjük a legfontosabbal: kevesebb Vardar-szurkoló érkezik szombaton, így az E-szektorba a jegymester.hu-n elkezdtük a jegyértékesítést. 

Komoly kis hét lesz, kedden 18 órakor a Vác csapatát fogadjuk a K&H férfi kézilabdaligában. A győzelem megszerzésre a kötelező házi feladat, minden bizonnyal néhány játékos pihenőt kap majd Juan Carlos Pastortól, hiszen szombaton vérbeli rangadót vívunk a VELUX EHF Bajnokok Ligájában, érkezik az aktuális címvédő, a Vardar Szkopje.

Rendesen hangolunk majd, ezt megszokhatták a szegedi szurkolók.
Ismét jelentkezünk majd a BL-kisokossal, amelyben érdekességet tudhatnak meg a Szeged–Vardar párharcról.

Hetes című sorozatunkban Szergej Gorbokkal beszélgetünk, és teszünk fel orosz válogatott játékosunknak hét kérdést.

2004-ben kétszer is találkoztunk a Vardarral a Bajnokok Ligájában. Idegenben döntetlent játszottunk (24–24), itthon pedig nyertünk (25–18). A két meccsen Szabó Péter – jelenleg az Eger játékosa – 10 gólt dobott a macedónoknak, vele nosztalgiázunk majd.

Pénteken részletesen bemutatjuk a Vardart, ezen a napon este pedig a tévét nézzük, hiszen a Sport 1-en következik a #kékek újabb adása, ami rólunk, a MOL-PICK Szegedről szól.

Szombaton pedig irány a sportcsarnok, minden bizonnyal egy gombostűt sem lehet majd leejteni, megtelik a mi kis katlanunk.

Hangoljunk a két meccsre: „Gyerünk kékek! Csak előre!”

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.10.02.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/29
Ezüstéremmel zártuk az NB I-es szezont

A döntő második összecsapásán négy góllal kaptunk ki a Veszprémtől. A találkozó előtt megható programmal köszöntöttük a 2014-ben EHF-kupát nyert szegedi csapatot.

2024
05/28
Szurkolói információk a bajnoki döntőre

Szerdán 18 órakor a bajnoki döntőben a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR