Az első hazai BL-meccsünk következik

Vissza
Az első hazai BL-meccsünk következik

Vasárnap 17 órakor az első hazai Bajnokok Ligája-mérkőzésünket vívjuk a 2017–2018-as szezonban. A MOL-Pick Szeged a svéd IFK Kristianstadot fogadja az újszegedi sportcsarnokban.

Szombaton Zágrábban (28–23), hétfőn este Csurgón (36–25) nyertünk, így sikeres túrán vagyunk túl. Kedden hajnali 1 órakor értünk haza, így a kedd a pihenésről szól. 

Szerdán délelőtt az Árkád bevársárlóközpontban nyilvános BL-sajtótájékoztatót tartunk. Klubunk támogatói megállapodást ír majd alá, illetve Juan Carlos Pastor, Marko Krivokapics, Zubai Szabolcs, Jonas Källman, Balogh Zsolt és Bánhidi Bence a vasárnapi szegedi premierről, az IFK Kristianstad elleni meccsről nyilatkozik. Az eseményen a kék hívek is részt vehetnek, amely 10.30-kor kezdődik a második emeleten.

Ez lesz az idei szezonban az első hazai meccsünk a férfi kézilabda VELUX EHF Bajnokok Ligájában.

Hangolunk is majd rendesen. Az immár megszokott Hetes című sorozatunkban Jonas Källmannak teszünk majd fel hét kérdést.

Jövünk majd a BL-kisokossal is, amelyből többek között megtudhatják, hogy az 5. meccsünk következik az IFK ellen az európai elitsorozatban.

Jonas Larholm két évet játszott nálunk. EHF-kupagyőztes svéd játékosunk Göteborgban él, vele beszélgettünk, és kérdeztük a Kristianstadról. Az interjút csütörtökön délelőtt olvashatják majd a szurkolóink.

Pénteken megismerkedhetnek az ellenféllel, bemutatjuk a svéd bajnokot.
Közben már lehet a honlapon szavazni szeptember hónap legjobb szegedi játékosára. A díjat a Vardar elleni hazai meccsen adjuk majd át, szokásunkhoz híven egy MOL-Pick Szeged-szurkoló nyújtja át.

Jegyet elővételben a jegymester.hu weboldalon, illetve csütörtökön és pénteken 15 órától 18 óráig az újszegedi sportcsarnokban is lehet vásárolni.

Izgalmas kis hét lesz, hangoljon mindenki. Jön az első hazai BL-meccs, amelyen minden hangra, minden tapsra nagy szükségünk lesz!

Csak előre! Gyerünk kékek!

– Süli Róbert –

Közzétéve: 2017.09.26.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/23
Ellenfélmustra: Plockban kezdjük a BL-nyolcaddöntőt

A lengyel Orlen Wisla Plock otthonában holnap 16 órakor kezdjük meg a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párharcát.

2019
03/22
Misterrel hangolunk a Plock ellen

Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a lengyel Orlen Wisla Plock otthonában lépünk pályára. Csapatunk mesterével, Juan Carlos Pastorral hangolunk.

AZ ÖSSZES HÍR