Megérkeztünk Nantes-ba, nem volt egyszerű

Vissza
Megérkeztünk Nantes-ba, nem volt egyszerű

Szerencsésen megérkezett Franciaországba, Nantes-ba a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, amely vasárnap 19.30-kor a HBC Nantes ellen kezd az A csoportban, a VELUX EHF bajnokok Ligájában.

Zubai Szabolcs és Fekete Bálint maradt ki a keretből, így a Sierra, Sego, Sostaric, Pedro, Bánhidi, Balogh, Buntic, Gaber, Skube, Zsitnyikov, Bodó, Blazevic, Gorbok, Thiagus Petrus, Källman, Sigurmannsson csapat kelt szombat reggel útra az újszegedi sportcsarnoktól.

Cattani most nem jött elénk, talán ismét fájt a térde, volt már ilyen, de így is volt látványosság bőven, hiszen ismét hőlégballonnal telt meg az égbolt Szeged felett, amit minden játékos megcsodált.

Minden rendben volt az úton Amszterdamig. Már éppen szálltunk volna be a gépbe, amikor a pilóta szólt, hogy a csomagszállító a gép szárnyát eltalálta, így nem vállalja a repülést. 14.55-kor indultunk volna. Várakozás, BL-meccsnézés laptopon és telefonon, majd 19.30-kor start. Hosszú, unalmas időszakot töltöttünk el a holland városban.

Bodó Richárd is nehezen viselte ezt az időt. - Még egyszer sem fordult elő velem, hogy ennyit keljen várni, hogy eljussunk a célállomásra. Nehéz volt átvészelni ezt az időszakot, persze, próbálta magát kikapcsolni magát az ember, de ez nagyon hosszú idő volt. Nem kérdés, hogy a két pontért jöttünk Nantes-ba, nyerni szeretnénk vasárnap este.

Mivel késő este foglaltuk el a szállást, így Juan Carlos Pastor nem tartott edzést, vasárnap viszont a meccshelyszínen gyakorol a MOL-Pick Szeged, 19.30-kor pedig következik a premier a 2017-2018-as szezonban.

A Nantes elleni találkozónkat a Sport 1 TV élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik, a Rádió 88 többször élőben tudósít a meccsről.

Csapatunk Facebook-, Twitter- és Snapchat-oldalán videókat, fotókat és friss híreket láthatnak és olvashatnak szurkolóink.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.09.16.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR