Hetes – hét kérdés Bánhidi Bencéhez

Vissza
Hetes – hét kérdés Bánhidi Bencéhez

Csapatunk gőzerővel készül a vasárnapi (19.30) Bajnokok Ligája-bemutatkozásra. A MOL-Pick Szeged a francia Nantes otthonában kezd. Bánhidi Bencének hét kérdést tettünk fel. Hetes – ez új sorozatunk címe.

1. – BL-lázban?

– Teljesen! Hétfő óta csak erre koncentrál mindenki. Fizikai felkészítéssel indult a hét, majd hétfő délután már előkerült a taktikai is, így már a Nantes elleni játékot gyakoroljuk.

2. – Jól megy?

– Alakul! Szerdától már a videózás is főszerepet kap, egyre jobban megismerjük majd a francia együttest.

3. – Jó csapat a Nantes?

– Nagyon! Sokan nem ismerik őket, pedig remek a keretük, kiválóan játszanak, a PSG-nek a francia szuperkupa döntőjében esélyük sem volt ellenük, végig uralták a meccset, kézben tartották a játékot. Én már megnéztem több találkozójukat, nagyon jók.

4. – Sikerülhet nyernünk?

– Edzőnk, a Mister erre garancia. Olyan taktikával küld majd pályára bennünket, ami győzelemre vezet. Csak ezt kell játszanunk. Nincs verhetetlen csapat, és ezt már bizonyította a MOL-Pick Szeged, hogy képes bárki ellen felvenni a harcot. Kemény meccs lesz, annyi szent.

5. – A Tatabánya ellen nem sziporkáztunk. Jól jött az a kisebb pofon, hogy akadozott a gépezet?

– Őszintén? Mindenki tudja a csapatból, hogy gyengén kézilabdáztunk, így az egész keret nagyon koncentrált, odateszi magát az edzésen, még nagyobb erővel gyakorol, 150 százalékon van mindenki. Nem játszottunk jól, ezt szeretnénk Franciaországban kijavítani.

6. – Mindenki rendben?

– Zubai Szabi és Mario Sostaric is már velünk van, így teljes a keret, a legerősebb csapattal készülhetünk.

7. – Sikerült a hétvégén feltöltődnöd?

– Három nap pihenőt kaptunk. Nem is emlékszem rá, hogy mikor volt ilyen utoljára. Otthon voltam Győrben, jártam a Balatonnál, teljes relax üzemmódba tettem magam. Jó volt, új energiákkal tértem vissza, és kezdtem el a Bajnokok Ligája-nyitányra a felkészülést.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.09.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR