15. idényünket kezdjük a BL-ben

Vissza
15. idényünket kezdjük a BL-ben

Vasárnap első meccsünket vívjuk (kezdés: 19.30) a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. A MOL-Pick Szeged idegenben, Franciaországban, a Nantes otthonában lép pályára.

A hétvégén pihent a csapat, hétfőn viszont már két foglalkozás szerepel a programunkban. Vasárnap kezdünk, számunkra is elstartol a férfi kézilabda Bajnokok Ligája. Az 1996–1997-es idényben mutatkoztunk be az európai topligában, ez lesz a 15. idény, amit Európa legjobb csapatai között kezdünk.

Idegenben lesz a rajt, méghozzá Franciaországban, a Nantes otthonában.
A gall csapattal még sohasem játszottunk a BL-ben, az EHF-kupában – 2014-ben Berlinben megnyertük – találkoztunk csak. Érdekesség, hogy a francia túra után ismét egy idegenbeli meccs következik, jövő szombaton Horvátországban, a Zágráb otthonában szerepelünk.

Szombaton kelünk útra, a Szeged–Budapest–Amszterdam–Nantes útvonalon jutunk majd el a meccshelyszínre.

Este, 19.30-kor kezdődik a találkozó, a Sport 1 TV élőben adja majd.

Az első hazai meccsünket – már lehet a jegymester.hu-n belépőt vásárolni – október 1-jén (vasárnap) 17 órakor vívjuk az újszegedi sportcsarnokban, ellenfelünk a svéd bajnok IFK Kristianstad lesz.

-Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.09.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR