Pihenő után BL-meccs

Vissza
Pihenő után BL-meccs

Izgalmas meccsen immár harmadik győzelmünket könyvelhettük el a K&H férfi kézilabda ligában: csapatunk 28–25-re győzte le a Tatabányát. A hétvégére pihenőt kapott a keret.

34–18 a Cegléd ellen, 32–15 az Eger ellen, majd 28–25 a Tatabánya ellen. Ez a mérlegünk a 2017–2018-as bajnoki szezonban, három győzelemmel kezdtünk a K&H férfi kézilabda ligában. 

Népes szurkolótábor előtt sikerült nyernünk, méghozzá egy izgalmas meccsen a Tatabánya ellen. Szerencsére mindenki megúszta a találkozót sérülés nélkül. Érdekesség, hogy Szergej Gorbok – az Eger ellen pihent – éppen a Bányász ellen szerezte meg idei első bajnoki góljait. Orosz légiósunk egyből hatszor volt eredményes.

Péntektől pihenőt kaptak a fiúk, hétfő délelőtt lesz először edzés. Az újszegedi ligetben futással kezdünk, a jövő hét már a BL-jegyében telik. Nem lesz magyar bajnokink, a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyitómeccsére, a Nantes elleni idegenbeli találkozóra koncentrálunk majd.

Jövő vasárnap (szeptember 17., 19.30) jön az idei premier. Komoly kis csapattal kezdünk, a Nantes a Bajnokok Trófeája döntőjében 32–26-ra verte a PSG-t.

Zubai Szabolcs hasfalhúzódása szépen gyógyul, csapatkapitányunk még a Tatabánya elleni bajnoki előtt is kezelésen volt. Mario Sostaric gyomorgondokkal küzdött, szlovén szélsőnk minden bizonnyal hétfőn már munkába áll.

Hazai pályán legközelebb szeptember 19-én (kedd) 18 órakor az Orosháza ellen mérkőzünk.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.09.08.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/15
Nagy Martin: Kösz, jól vagyok

Csapatunk utánpótlás-válogatott kapusa, Nagy Martin az elmúlt héten kézsérülést szenvedett. A hálóőr túl van a műtéten, hét hetet vesz igénybe a gyógyulása.

2019
01/14
PickBall: folytatódott nagy sikerű kupasorozatunk

Az elmúlt hétvégén folytatódott a 2017-ben alapított nagy sikerű kupasorozatunk, a PickBall. Szombaton az U12-es, vasárnap az U10-es korosztály csapatai játszottak egymással az Etelka sori sportcsarnokban és a Rókus II. Általános Iskolában.

AZ ÖSSZES HÍR