Bodó bízik abban, hogy sokan lesznek a lelátón

Vissza
Bodó bízik abban, hogy sokan lesznek a lelátón

Csütörtökön 18.30-kor a K&H férfi kézilabda ligában a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Tatabányát fogadja. Bodó Richárddal hangolunk a rangadóra.

– Itthon nyerni kell – vágta rá egyből Bodó Richárd, a MOL- Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának válogatott balátlövője arra a kérdésre, hogy mit vár a Tatabánya ellen.

– Már nincs bennem olyan izgalom, mint egy éve, akkor először játszottam a volt csapatom ellen. Ez mára elmúlt, persze jó lesz találkozni a régi játszótársakkal, de talán ennyi jelentősége van annak, hogy egykor ott játszottam.

– Egészen más a helyzet, mint tavaly ősszel, akkor a nyitófordulóban megszenvedtünk az egykori Bányász ellen. Tizenegy új játékos érkezett, köztük én is, igazán nem is ismertük még a rendszert, amit Pastor mester kért tőlünk. 

Ez mostanra nagyot változott, ha mindent úgy csinálunk, ahogy a trénerünk kéri, akkor magabiztosan nyerhetjük a meccset. Persze ott van a másik oldal is, az egykori szegedi tréner, volt edzőm, Vladan Matics is felkészíti a csapatát, így nem mindennapi taktikai csata várható.

–  A Cegléd ellen szenzációs volt a hangulat a csarnokban, jó volt ennyi néző előtt játszani, mindannyiunkat feldobott, hogy milyen atmoszférát teremtettek a kék hívek. Bízunk benne, hogy most is sokan lesznek, mert népes közönség előtt jó kézilabdázni.

A meccsre 1490 forint a belépő, a pénztár 16 órakor nyit.

A meccset az M4 Sport TV élőben közvetíti, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik.

Közzétéve: 2017.09.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR