Csütörtökön az első rangadót vívjuk

Vissza
Csütörtökön az első rangadót vívjuk

Csütörtökön 18.30-kor a K&H férfi kézilabdaligában a MOL-Pick Szeged a Grundfos Tatabányát fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A meccset az M4 Sport TV élőben adja. A belépő 1490 forintba kerül.

Két meccsen vagyunk túl a K&H férfi kézilabdaligában, és mindkettőt magabiztosan megnyertük. A Cegléd ellen 34-18-ra, az Eger ellen 32-15-re diadalmaskodtunk. Eddig 66 gólt szereztünk, és csak 33-at kaptunk.

Mindkét találkozó előrehozott meccs volt, így valójában csütörtökön (szeptember 6.) 18.30-kor vívjuk az első fordulóbeli meccsünket. Ellenfelünk a tavalyi bronzérmes (a bajnokságban és a magyar kupában is harmadikok voltak) Grundfos Tatabánya lesz.

Szombat volt csak pihenő, vasárnap is edzettünk, hétfőn délelőtt is van tréning, kedden pedig kétszer veszünk részt foglalkozáson.

A Bányász elleni meccsünket az M4 Sport TV élőben adja, ez lesz az idényben az első találkozónk, amelyet a tévé közvetít.

Tavaly háromszor játszottuk a Tatabánya ellen, kétszer a bajnokságban (26-23 itthon, 24-23 idegenben) és egyszer az MK-elődöntőben (28-20). 

A rangadóra  itt lehet jegyet vásárolni, csütörtökön 16 órakor nyit a pénztár. A belépő 1490 forintba kerül. 

Eddig a két bajnokin 13 mezőnyjátékosunk szerzett gólt, Balog Zsolt vezeti a házi góllistát, válogatott jobbátlövőnk 15-ször volt eredményes. Izlandi szélsőnk, nyári új igazolásunk, Stefan Sigurmannsson áll a második helyen, balszélsőnk 8-szor volt eredményes. Bodó Richárd és Matej Gaber 7-7-szer vette be eddig az ellenfelek hálóját. 

Egy biztos, hogy minden szegedi szurkolóra nagy szükségünk lesz, így kell a jó hangulat.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.09.04.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR