Az Eger ellen folytatjuk a bajnokságban

Vissza
Az Eger ellen folytatjuk a bajnokságban

A hatodik fordulóból előrehozott NB I-es mérkőzésen az Egert fogadja a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata holnap 18 órakor az újszegedi sportcsarnokban.

Tizenhat gólos győzelemmel indítottuk a 2017-18-as szezon NB I-es kiírását. Szerda este a Cegléd ellen 34–18-ra nyertünk.

Tavaly Egerben kezdtük a bajnokságot. Akkor 33–23-ra győztünk, legeredményesebb játékosaink Buntic és Bóka voltak öt-öt góllal, Balogh négyszer talált be, de Källman, Bodó és Gorbok is beköszönt háromszor a vendéglátóink kapujába.

Szegeden áprilisban játszottunk a Heves megyeiekkel. 29–20-as sikert arattunk, Gaber hatszor, Bóka ötször, Bodó és Gorbok pedig négyszer-négyszer volt eredményes.

A tavaly 9. helyen végzett együttes a nyáron jelentősen nem alakult át az Eger SBS Eszterházy játékoskerete. A csapat vezetőedzője Tóth Edmond maradt. A klub kétéves szerződést kötött a magyar válogatottban bemutatkozott Szepesi Istvánnal, akinek a poszttársa az NB I egyik leggólerősebb balszélsője, Radoslav Antl lesz.

Szepesihez hasonlóan Mezőkövesdről érkezett Egerbe a jobbszélső Vaskó Péter, míg Nagy Dominik kapus a NEKA-ból.

A távozók oldalán öt név szerepel a Tóth-alakulatnál. A télen igazolt ukrán átlövő, Vjacseszlav Szadovij a Székelyudvarhelyi KC-ba, míg a Pick Szegedben is megfordult Vancsics János az NB I/B-s Algyőbe ment el. Padla Mezőkövesden, Kocsis Ózdon folytatja a pályafutását, míg Menyhárt Nyíregyházára került kölcsönbe.

A péntek 18 órakor kezdődő MOL-Pick Szeged – Eger találkozóról a delmagyar.hu szöveges élő közvetítés formájában számol be, míg csapatunk Facebook-oldala részeredményekkel jelentkezik majd.

Az Eger játékoskerete a 2017-18-as szezonra:

Kapusok: Richard Stochl, Repóth Dániel, Nagy Dominik
Jobbszélsők: Vaskó Péter, Lezák Áron
Jobbátlövők: Igor Radojevics
Irányítók: Takács Bence, Inal Aflitulin
Beállók: Andrej Petro, Füzi Dániel
Balátlövők: Szabó Péter, Dobó Zsolt
Balszélsők: Radoslav Antl, Szepesi István
Védekezők: Kiss Gergő, Bajorhegyi Ádám

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2017.09.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

2024
03/27
Szurkolói információk a Veszprém elleni BL-meccsre

Csütörtök 18.45-kor a Bajnokok Ligájában a Telekom Veszprém csapatát fogadjuk a PICK Arénában. Szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR