Egy arany- és egy bronzérem a PickBall-kupán

Vissza
Egy arany- és egy bronzérem a PickBall-kupán

Újból nagyszabású nemzetközi utánpótlás- kézilabdatornát rendezett a Pick Szeged. Három helyszínen, három korosztályban csatáztak egymással a csapatok a PickBall-kupán, amely remek színvonalat és izgalmas meccseket hozott.

Az I. korosztályban szegedi győzelem született, miután Goór Róbert együttese a döntőben a Békés ellen 20–18-ra nyert. A II. korosztályban a bronzérem jutott a Picknek, Szabó Péter alakulata a harmadik helyért zajló meccsen 31–23-ra diadalmaskodott a Fradi ellen.

A legkisebbeknél a negyedik hely jutott a szegedi együttesnek. Az utóbbi két korosztályban a horvát RK Rudar együttese vihette hazai a díszes serleget, mindkétszer a Békés előtt.

Az I. korosztályban a legjobb mezőnyjátékosnak a szegedi Marczika Barnabást választották meg a torna végeztével.

Végeredmény, PickBall- kupa, I. korosztály: 1. Pick Szeged, 2. Békés, 3. FTC, 4. RK Rudar. II. korosztály: 1. RK Rudar, 2. Békés, 3. Pick Szeged, 4. FTC. III. korosztály:  1. RK Rudar, 2. Békés, 3. FTC, 4. Pick Szeged.

Közzétéve: 2017.08.29.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR