Az első bajnoki – Pióker Sándor emlékére

Vissza
Az első bajnoki – Pióker Sándor emlékére

Szerdán (augusztus 30.) első bajnoki meccsünket vívjuk a 2017–2018-as szezonban. 18 órakor hazai pályán a Cegléd együttesét fogadjuk. A meccs a napokban elhunyt Pióker Sándor emlékéről szól, a belépő 500 forintba kerül.

Számoljuk vissza a napokat, de ezt szomorúan tesszük. Az elmúlt héten elhunyt legendás gyúrónk, Pióker Sándor, az elvesztése minden MOL-Pick Szeged családtagot megviselt.

Szeretett masszőrünket szerdán 13 órakor búcsúztatják Szegeden, a Dugonics temetőben – a család kérése, hogy mindenki egy szál virággal rója le kegyeletét. A Kanizsa-kupán a szervezők megemlékeztek Pikiről, de ezt tette nagy riválisunk, a Telekom Veszprém is, amely a 40. születésnapi tornáján búcsúzott tőle. Sok-sok üzenetet kaptunk, többek között a Grundfos Tatatánya is őszinte részvétét fejezte ki.
Szerda meccsnap lesz, Pióker Sándor emlékéről szól.

A Cegléd ellen kezdünk a K&H férfi kézilabda ligában, 18 órakor fogadjuk a Pest megyei alakulatot az újszegedi sportcsarnokban. A belépő 500 forintba kerül. Arra kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen, és közösen búcsúzzunk Pióker Sándortól.

Hétfőn pihen a csapat, amely megnyerte a Kanizsa-kupát. Kedden viszont két edzés is szerepel a programban, ebben lesz egy hosszabb videózás is. A héten két meccset játszunk, pénteken 18 órakor újból itthon az Eger ellen.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.08.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR