Ma este a Nexe ellen kezdünk a Kanizsa-kupán

Vissza
Ma este a Nexe ellen kezdünk a Kanizsa-kupán

Minden rendben, szombat délelőtt edzett a csapat, este 20 órakor a VII. Kanizsa-kupán a horvát RK Nexe Nasice ellen csatázunk az elődöntőben. Ha nyerünk, akkor vasárnap 15 órakor döntőt játszunk.

Pénteken 15.30-kor indultunk a sportcsarnok elől, 16.30-kor pedig már Magyarkanizsán voltunk. Semmi gond nem volt, 17 órakor következett az ünnepélyes megnyitó, amelyen egyperces néma felállással emlékeztek a szervezők a MOL-Pick Szeged gyúrójáról, Pióker Sándorról.
 
Este közös vacsora szerepelt a programban, érdekesség, hogy csapatunk buszával utazott a svéd IFK Kristianstad, így a BL-ellenfelünket igazán közelről ismerhettük meg.
 
A keretünk hasonló, mint az osztrák tornán, egyedül Nagy Martin nem utazott a csapattal. Mindenki rendben, egyre több szegedi szurkoló hódítja meg Magyarkanizsát, aminek igazán örülnek a helyiek, mert a kávézókban, sörözőkben kilehet tenni a megtelt táblát. Vasárnap lesz népes a tábor, ekkor még többen kelnek útra.
 
És akkor a szombat: este 20 órakor az RK Nexe Nasice ellen játszunk. Egy hete 34-23-ra nyertünk ellenük.
 
- Nem kérdés - kezdte a beszélgetést Balogh Zsolt -, hogy nyernünk kell, azért jöttünk, hogy megvédjük a címünket, ismét elhódítsuk a Kanizsa-kupát. A héten is keményen edzettünk, még mindig kapunk fizikai felkészítést. Jó úton járunk, meccsről meccsre jobbak vagyunk. Kanizsán mindig szeretünk játszani, olyan, mintha egy kis BL-meccset játszanánk, hiszen kékbe borul a lelátó.
 
A meccsről a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik. Csapatunk Facebook-oldalán részeredményeket közlünk.
 
- Süli Róbert -

Közzétéve: 2017.08.26.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR