Kedvenc tornánkra készülünk

Vissza
Kedvenc tornánkra készülünk

Csapatunk Ausztriában tornagyőzelemmel zárta a felkészülési tornát. Az élet megy tovább, a hétvégén egyik kedvenc tornánkon, a Kanizsa-kupán állunk rajthoz.

Hosszú volt az út, azonban a Zagreb elleni magabiztos győzelem (34-25) ezt valamelyest ellensúlyozta, így hétfő hajnalban szerencsésen hazaérkeztünk Ausztriából. 

A tornagyőztes csapat hétfőn természetesen pihent. Kedden este viszont már edzés szerepel a programban. A hét fő feladata a VII. Kanizsa-kupa nemzetközi férfi kézilabdatorna lesz. Címvédőként utazunk a vajdasági kisvárosba, Magyarkanizsára.

Szereti mindenki ezt a tornát. Egy: közel van hozzánk! Kettő: népes szegedi szurkolótábor biztatja a csapatot! Ez pedig mindig különleges és jó érzés!

Pénteken délután kelünk útra, részt veszünk az ünnepélyes megnyitón, majd szombat délelőtt előbb edzünk a helyi sportcsarnokban, este 20 órakor pedig következik a horvát RK Nexe elleni meccsünk.

Ha szombat, akkor Nexe, úgy látszik, hogy most ez a sorminta következik. Az elmúlt szombaton Ausztriában is találkoztunk velük, akkor 34-23-ra nyertünk.

Vasárnap a helyosztókat rendezik a szervezők, a Dukai família ismét megtesz mindent, hogy mindenki jól érezze magát Kanizsán. 11 órakor előbb a 7. helyért, 13 órakor a 3. helyért, míg 15 órakor az első helyért csatáznak egymással a csapatok. Minden esélyünk megvan arra, hogy finálét játszunk!

Ez a korai kezdés azt jelenti, hogy mindenki Tiszaszigeten haza tud jönni, hiszen a határ 19 óráig van nyitva. 

Nem kell izgulnia senkinek sem: a csarnok környékén - a piacon is több váltó működik - lehet majd pénzt váltani, így mindenki meg tud enni egy jó csevapot, vagy éppen "kizárólag" egy :) jéghideg Jelen Pivo-t inni...

Jó időt jósolnak, nagy kabátra nem lesz szükség, azonban a #kék MOL-Pick Szeged mezre igen. A tapsra és a szurkolásra is úgyszintén.

Vasárnap Szegedről szurkolói busz indul, a Csak Előre Szurkolói Egyesület indítja, a 06-20/358-9813-as telefonszámon lehet érdeklődni, igaz, csak néhány hely maradt, így érdemes sietni.

A Kanizsa-kupáról a helyszínről jelentkezünk. Csapatunk Facebook-oldalán élő bejelentkezésekkel, interjúkkal, fotókkal számolunk majd be a legfrisebb eredményről, hírről.

A delmagyar.hu szöveges online-tudósítással jelentkezik. A tornáról nem lesz tévéközvetítés. 

Szóval akkor tornára, azaz Kanizsára fel! Gyerünk #kékek! Csak előre!

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.08.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR