Csoportelsőként bejutottunk az elődöntőbe

Vissza
Csoportelsőként bejutottunk az elődöntőbe

Második és egyben utolsó csoportmérkőzését is megnyerte a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a Styrian Handball Daysen Bruckban, így bejutott az elődöntőbe. Ma 19 órakor a horvát Nexe lesz az ellenfél.

Az előző idény osztrák kupagyőztesét, a Fiverst is könnyedén győzte le a MOL-Pick Szeged. Bodóék ezúttal Bruckban léptek pályára. A tegnapi napsütéses idő után, ma már a szakadó eső és 18 Celsius fok jellemzi leobeni szállásunkat és környékét.

Nehezen indult be a szegedi gépezet a mérkőzés elején támadásban. Hátul Sego adott stabilitást a védelemnek, ennek ellenére a Fiveres vezetett 1–0-ra és 2–1-re.

Ezt követően Balogh Zsolt magabiztosan értékesített hétmétereseivel, valamint Pedro, Bodó és Gaber okos góljaival megszilárdult a szegedi előny a félidőre.

A második játékrész Sostaric-bemutatóval indult, a szlovén jobbszélső néhány perc alatt hatszor vette be a Fivers kapuját. Második magabiztos győzelmünkkel kvalifikáltuk magunkat az esti elődöntőbe, ahol 19 órától a Nexével játszunk Bruckban. A másik ágon Zagreb – Velenje találkozót rendeznek.

HC Fivers WAT Margareten – MOL-Pick Szeged 18–35 (8–16)
21. Styrian Handball Days, A csoport, 2. forduló. Bruck, Ausztria. 50 néző.
MOL-Pick Szeged: Sego – Pedro 3, Gaber 2, Källman 1, Blazevic, Bodó 2, Zsitnyikov 1. Csere: Sierra, Nagy M. (kapus), Balogh 5/5, Gorbok 2, T. Petrus 3, Buntic 1, Zubai 1, Sostaric 6, Sigurmannsson 1, Skube 6/3, Fekete B. 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
A Fivers gólszerzői: Brenneis 3, Aljetic 3, M. Nikolic 2, Ziura 2, Brandfellner 2, Jonas 1, Riede 1, Stummer 1, Kolar 1, Buchner 1, Stefanovic 1.
Hétméteres: 1/0, ill. 8/8.
Kiállítás: 6, ill. 12 perc.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2017.08.19.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/22
Apáról fiúra 2.0 - Bajusz Brunó

A Bitola elleni edzőmeccsen először kapott szerepet Bajusz Brunó, legendás játékosunk, Bajusz Sándor gyermeke. A tehetséges játékos a balszélen játszhatott.

2019
01/21
Mézi összehozta a MOL-PICK-családot

A MOL-PICK-SZEGED, a Csak előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. közös szervezésében immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Mézi-kupát. A négycsapatos viadalt a Sportolók/média együttese nyerte meg.

AZ ÖSSZES HÍR