Leobenben játszunk ma 18 órától

Vissza
Leobenben játszunk ma 18 órától

A délelőtti edzést követően ebéd, majd szieszta a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának a programja. A leobeni csarnok 10 perc buszozásra van a fiúk szállásától, ahol 18 órakor lépnek pályára ma.

A 21. Styrian Handball Days felkészülési torna első csoportmékőzésén a házigazda Union Juri Leoben lesz az ellenfelünk. Az idei szezont a másodosztályban kezdő Leoben egyértelmű célja, hogy ismét visszakerüljenek az első ligába. A csapat játékos-edzője az a Damir Djukics lett, aki 2014-ben a Grundfos Tatabánya balátlövője volt. Az osztrákok kapuját a Schaffhausen hálóőrének, Nikola Marinovicsnak az öccse, Luka Marinovics védi. Tavaly nyáron ebből a klubból igazolta le a Montpellier Jonas Truchanoviciust, míg a jelenleg a THW Kielt erősítő Raul Santosnak a nevelőegyesülete volt az Union 2013-ig, amikor Gummersbachba igazolt.

- Az a célunk, hogy folytassuk a megkezdett munkánkat és tovább gyakoroljuk ezen a tornán a szisztémánkat. A közeljövőre nézve pedig fontos, hogy jó formában érkezzünk az első bajnoki mérkőzésünkre majd. Együtt maradt a csapat a nyáron, csak két új játékos érkezett, így most gyorsabban haladunk a tanulással mint tavaly. Van még feladatunk bőven, mivel sem támadásban, sem pedig védekezésben nem vettünk még át mindent - nyilatkozta a délelőtti edzés után José Manuel Sierra, a MOL-Pick Szeged spanyol kapusa.

- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2017.08.18.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/23
Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Plockba. Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lépünk pályára. Tét a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót jövő vasárnap rendezik.

2019
03/23
Ellenfélmustra: Plockban kezdjük a BL-nyolcaddöntőt

A lengyel Orlen Wisla Plock otthonában holnap 16 órakor kezdjük meg a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párharcát.

AZ ÖSSZES HÍR