Szerdán első edzőmeccs!

Vissza
Szerdán első edzőmeccs!

Augusztus 9-én (szerda) 18 órakor hazai pályán fogadjuk az Orosháza együttesét. Ez lesz az első edzőmeccsünk a felkészülési időszakban. A nézők ingyen tekinthetik meg a találkozót.

A szombat és a vasárnap a pihenésről szólt. Ezt ki is használták a fiúk, hiszen a Kopaonikon eltöltött kemény napok rendesen megviselték a társaságot.

Bodó Ricsi után Dmitrij Zsitnyikov is megmutatta horgásztudását. Orosz válogatott irányítónk Akasztón fogott egy 16 kilogrammos pontyot.

Hétfőn délután már edzés szerepel a programban, kedden délelőtt is lesz foglalkozás, majd szerdán 18 órakor következik a felkészülési időszak első edzőmeccse. Ellenfelünk az Orosháza együttese, amelynek az edzője Buday Dániel, csapatunk egykori játékosa. Jó hír, hogy szurkolóink ingyen nézhetik meg a találkozót.

Szombaton pedig irány a romániai Nagyszentmiklós. Bartók Béla szülővárosában a Vojvodina ellen vívunk felkészülési és csapat-népszerűsítő összecsapást.

Ez lesz a hét programja, a srácok végre meccseket játszhatnak, a szurkolóink pedig meccseket nézhetnek.

- Süli Róbert - 

Közzétéve: 2017.08.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR