Tatabányán játszunk rangadót

Vissza
Tatabányán játszunk rangadót

Szerda 18 órakor Tatabányán lépünk pályára a férfi kézilabda NB I-ben. Ez egy halasztott mérkőzés (a 9. fordulóból), ez pótoljuk most be. A csapat 12.45-kor indul Szegedről, Laszicán kívül mindenki rendben, így a jelenlegi legerősebb kerettel vehetjük fel

Tatabánya-Pick Szeged. Az elmúlt időszakban mindig rangadónak számított ez az összecsapás. Leginkább idegenben alakul ki nagy csata, hiszen az újszegedi sportcsarnokban mindig magabiztos Pick-siker születik.

A Bányász felszívja magát a meccseinkre, most is erre lehet számítani, hiszen ami egy éve a Csurgó volt, az most a Tatabánya, azaz a "kis Pick Szeged", hiszen négy egykori Tisza-parti játékos is a soraikat erősíti. Szente Gábor, Katzirz Dávid, Törő Szabolcs és a friss szerzemény, Krivokapics Milorad egykor a kétszeres magyar bajnok szegedi alakulatban szerepelt. 

Hétfőn még úgy volt, hogy nem lesz Krivokapics testvérharc, azonban kedden kiderült Milorad mégis szerepelhet a Bányászban, így nincs akadálya annak, hogy pályára lépjen. Csapatunk másodedzője Marko Krivokapics Milorad bátjya, így először lesz olyan meccs, amikor nem játékosként játszanak egymás ellen. Utoljára a BL-ben a Pick Szeged-Valladolid összecsapáson néztek egymással farkasszemet.

A Pickből egyedül Marko Laszica sérült, a többiek rendben. Eddig 15 meccset játszottunk az NB I-ben, és mind a tizenötöt megnyertük, egyedüli veretlen csapat vagyunk a 2013-2014-es szezonban.

Kemény ütközetre van kilátás, a bajnokiról a delmagyar.hu online tudósításban számol majd be, illetve a kedden 16 ezres táborrá duzzadó Pick Szeged Facebook oldal fotókkal, friss hírekkel jelentkezik a helyszínről. 

A Szeged VTV csütörtökön háromszor: 9.30, 15.30 és 20-30-kor adja felvételről a rangadót.

Közzétéve: 2013.12.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR