Szurkolóinkkal közösen megnyitottuk a szezont

Vissza
Szurkolóinkkal közösen megnyitottuk a szezont

Vasárnap délután a III. Pick-niken hivatalosan is megnyitottuk a szurkolókkal közösen a 2017-18-as szezont.

– Nagyon jó látni, hogy ilyen sokan kijöttek a III. Pick-nikre. Azt ajánlom, hogy mindenki használja ki a lehetőséget és készítsen rengeteg fotót, kérjen autogramot, beszélgessen a játékosokkal, a szakmai stáb tagjaival. Nagyon remélem, hogy a rendezvényen még közelebb kerülhet a csapat, a stáb és a szurkolók egymáshoz – mondta a III. Pick-nik megnyitóján Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója.

A Korcsolyázó Diáksport Egyesület bemutatója után Szögi Nándor, a Pick Kézilabda Zrt. operatív igazgatója nyitotta meg hivatalosan az új idényt. A rekkenő hőségben is sokan látogattak ki a Széchenyi térre, ahol mindenkinek lehetősége nyílt az ADIDAS lövőerőmérő berendezését "tesztelni", kapura dobni, kvízjátékokban értékes nyereményeket nyerni támogatóink által, valamint a Pick Szeged Zrt., Prohumán, a Szegedi Sport és Fürdök Kft, a Csányi Pincészet, a Toyota, a PlazmaPont és a PC Trade Systems standját is meglátogatni.

Bemutatkozott a nagyközönség előtt csapatunk két új játékosa, az orosz irányító Dmitrij Zsitnyikov és az izlandi balszélső Stefan Rafn Sigurmannsson, valamint az utánpótlásból felkerülő jobbszélső, Szabó Máté.

A felnőttcsapat új igazolásai mellett megismerkedhettek a kilátogatók a Pick Szeged Utánpótlás új szakmai igazgatójával, Herbert Gáborral, illetve a két új edzővel, Teimel Róberttel (U12) és Kiss Márkkal (U14).

A több mint háromórás találkozón fellépett Rekop György humorista is, majd a rendezvényt az Útközband zenekar koncertje zárta.

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szerdán reggeli utazik el a kopaoniki magaslati edzőtáborba, majd augusztus 4-én pénteken tér vissza Szegedre. Az együttes első edzőmérkőzését augusztus 9-én az újszegedi sportcsarnokban az Orosháza ellen játssza.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2017.07.24.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR