Nemzetközi felkészülési tornákon veszünk részt

Vissza
Nemzetközi felkészülési tornákon veszünk részt

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata július 23-án vasárnap a III. Pick-nikkel a Széchenyi téren indítja a 2017/18-as szezont.

A szegedi keret az alapozást magaslati edzőtáborban, a szerbiai Kopaonikon kezdi meg. Az első hazai felkészülési mérkőzést augusztus 9-én az Orosháza ellen játsszuk majd, míg három nappal később a romániai Nagyszentmiklóson a szerb Vojvodina lesz az ellenfelünk.

A nyár folyamán két nemzetközi felkészülési tornán is pályára lép a MOL-Pick Szeged. Először augusztus 18-tól Ausztriában, Grazban kézilabdázunk majd, ahol négy meccset játszunk a 21. alkalommal megrendezendő Styrian Handball Daysen. Immár ötödször lesz ott a Pick a szerbiai Magyarkanizsán a Kanizsa-kupán, ráadásul idén címvédőként (augusztus 26-27.). A két tornáról hamarosan jelentkezünk majd bővebb információkkal is.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2017.07.18.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR